Nedräkningen har börjat för den 5:e Izmir Gulf Festival

Nedräkningen har börjat för Izmir Korfez Festival
Nedräkningen har börjat för den 5:e Izmir Gulf Festival

Izmir Bay Festival, som kommer att hållas för femte gången av Izmir Metropolitan Municipality den 1-3 juli, samlar havälskare. Konserter, shower, workshops och turer kommer att följa med tävlingen till sjöss.

I linje med visionen av İzmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer, "Izmir, en sportstad", hålls den femte Izmir Gulf Festival mellan 1-3 juli. Izmir Bay gör sig redo att vara skådeplatsen för optimist, kanot, träningstävlingar för sambåtar, simevenemang och simtävlingar i öppet vatten under tre dagar.

Izmir Gulf Festival, som kommer att hållas med sloganen "Izmirs hjärta slår i viken", kommer att vara värd för konserter, workshops, lopp och uppträdanden på Gündoğdu Square samt vattensportaktiviteter i Izmir Marina och Konak Pier. Det blir även föredrag, filmvisningar, utställningar och utflykter inom ramen för festivalen. Invånare i Izmir kommer också att kunna följa med på den kostnadsfria Flamingo Road-bussturen den 2 och 3 juli, förutsatt att de registrerar sig via izmir.art.

Kortege till land och hav

İzmir Gulf Festival som arrangeras av İzmir Metropolitan Municipality med stöd av Chamber of Shipping, Turkish Sailing Federation, Aegean Open Sea Yacht Club (EAYK), İZDENİZ, İZFAŞ, İZDOĞA och Grand Plaza.

Festivalen börjar framför Konak Pier, både på land och till sjöss, den 1 juli och avslutas vid Gündoğdu-torget. Patika Rebetiko-bandet går på scenen klockan 20.30 och Ozbi går på scenen klockan 21.30 samma dag på festivalområdet på Gündoğdu-torget. Utöver konserterna anordnas workshops för att knyta ihop och ta på sig flytvästar och dragkamp av sakkunnig sjömanspersonal. Dessutom kommer människorna i İzmir att ha möjlighet att både lära känna havs- och maritima produkter och att köpa delikatesser som består av skaldjur i de montrar som ska sättas upp på Gündoğdu-torget.

Det är ett samtal och en utställning.

Inom ramen för festivalen, den 1 juli i Izmir Art Center kl. 16.30, under ledning av Yusuf Öztürk, ordförande för Izmir Branch of Chamber of Shipping, författaren till boken "Interior Design on Yachts", Assoc. Dr. "About the Sea" med deltagande av İnanç Işıl Yıldırım och undervattensfotografen, dykaren Murat Kaptan. Sohbetevenemang” kommer att hållas. Undervattensfotoutställningen med titeln "There is Life in the Izmir Bay", som öppnas på Vasıf Çınar Square den 1 juli, kan besökas fram till 1 augusti.

Vattensporter vid Izmir Marina och Konak Pier

Den 2 juli kommer optimisttävlingar, simbassängevenemang och träningstävlingar i sambåt att hållas i İzmir Marina mellan 10.00:16.00 och 10.00:16.00, och kanottävlingar, radiostyrda båtevenemang i IOM-klassen och Stand Up-Paddle kommer att hållas kl. Konak Pier mellan kl. 3 och 10.00. Optimistlopp, simhallsevenemang och träningstävlingar för sambåtar kommer att fortsätta mellan 15.00-XNUMX i Izmir Marina den XNUMX juli.

Förutom vattensportaktiviteterna i Izmir Marina och Konak Pier campus, blåvattensportaktiviteter i Güzelbahçe den 3 juli söndag mellan 10.00:12.00 och XNUMX:XNUMX. bayraklı Det kommer att hållas ett simlopp i öppet vatten på Siteler Beach.

Filmvisningar och månskensturer

Filmvisningar med "Hav"-tema kommer att hållas på Kadifekale Floating Facility under två dagar den 1-2 juli. "Life of Pi" kommer att visas framför Konak Pier den 1 juli klockan 21.00, och "Journey to the Depths" visas framför Göztepe Pier den 2 juli. Samma datum, kl. 21.00, kommer månskensturer att organiseras från Üçkuyular-piren med den historiska Bergama-färjan.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar