Sista minuten: När börjar semestern i Eid-al-Adha? Har semestern i Eid-al-Adha förlängts till 9 dagar?

Eid-al-Adha semester blev en dag
Eid-al-Adha semester blev en dag

Bara en kort stund innan juli började den spända väntan på Eid-al-Adha. Efter tillkännagivandet av Eid al-Adha, som sammanfaller med olika datum varje år, av ordförandeskapet för religiösa frågor, vändes blickarna mot regeringsmötet. Varaktigheten av semestern i Eid-al-Adha klargjordes också vid regeringsmötet kazanvar. Här är detaljerna om Eid-al-Adha i den här nyheten...

Eid Holiday har gått 9 dagar!

Eid-al-Adha-afton fredagen den 8 juli 2022
Eid-al-Adha Dag 1: Lördagen den 9 juli 2022
Eid al-Adha 2. Dag: söndagen den 10 juli 2022
Eid al-Adha 3:e dagen: Måndagen den 11 juli 2022
Eid al-Adha 4:e dagen: tisdag 12 juli 2022
ADMINISTRATIVT TILLSTÅND: Onsdagen den 13 juli 2022
ADMINISTRATIVT TILLSTÅND: Torsdagen den 14 juli 2022
OFFICIELL SEMESTER: Fredagen den 15 juli 2022

President Erdogan noterade att Eid-al-Adha-helgen förlängs offentligt och sa: "Jag skulle vilja dela med er nyheten om att dagarna efter Eid-al-Adha-helgen och onsdagar och torsdagar mellan den 15 juli kommer att inkluderas i omfattningen av administrativ ledighet.” sa

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar