Miljö- och urbaniseringsministeriet för att rekrytera 207 avtalad personal

Miljö och stadsministerium
Miljö och stadsministerium

Ministeriet för miljö och urbanisering och klimatförändringar meddelade! 48 städpersonal kommer att rekryteras i 207 provinser. Ansökningar har börjat. Enligt preferensguiden utgiven av ÖSYM kan ansökningar göras fram till 15 juni. Så, hur ansöker man om personalrekrytering från ministeriet för miljö och urbanisering? Här är ministeriet för miljö och urbanisering rekryteringsansökningar för städpersonal.

Kandidater kommer att kunna skicka sina preferenser till ÖSYM via internet mellan 10-15 juni 2022. Inlämningsprocessen för onlinepreferenser avslutas den 15 juni 2022 kl. 23.59:XNUMX.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Allmän beskrivning

1-Enligt resultaten av den offentliga personalurvalsundersökningen som hölls av ordförandeskapet för mät-, urvals- och placeringscentrum (ÖSYM) den 22.11.2020, för att bli anställd i de centrala och provinsiella organisationerna i ministeriet för miljö, urbanisering och klimat Ändring, Tjänstemannalagen nr Enligt artikel B ska kontrakterad stödpersonal rekryteras.

2- Efter tillkännagivandet av placeringsresultaten på ÖSYMs webbplats kommer de datum då kandidaterna kommer att ansöka om att börja arbeta på de serviceenheter där de är placerade, vilka handlingar som ska begäras och annan förklarande information meddelas på webbplatsen för ministeriet för miljö, urbanisering och klimatförändringar (csb.gov.tr).

3-Inga dokument kommer att skickas av ministeriet för miljö, urbanisering och klimatförändringar till de som placerats av ÖSYM.

4-Innan du gör val bör följande villkor noggrant undersökas.

Hur mycket är placeringsavgiften?

Placeringsavgiften är 30,00 TL. Kandidater kommer att betala placeringsavgiften efter att ha gjort sina val. Preferenserna för de kandidater som inte betalar placeringsavgiften kommer att anses ogiltiga och kommer inte att inkluderas i placeringsprocessen. Insatta placeringsavgifter är ej återbetalningsbara och kan inte överföras av någon anledning.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar