Kultur- och turismministeriet för att rekrytera 167 kontraktspersoner

ministeriet för kultur och turism kommer att göra inspektörer
ministeriet för kultur och turism kommer att göra inspektörer

Bilaga 657 till principerna för anställning av kontrakterad personal, som trädde i kraft genom ministerrådets beslut av den 4/06/06 och numrerat 1978/7, i enlighet med punkt (B) i artikel 15754 i lagen om offentliga tjänstemän. Nr 2 i de provinsiella organisationsenheterna vid ministeriet för kultur och turism. Baserat på 2020 års KPSS (B) grupppoängrankning kommer 96 kontrakterade kontorspersonal, 6 trädgårdsmästare och 65 städpersonal att rekryteras utan skriftlig och muntlig tentamen, för att vara anställd i enlighet med punkt (b) i dess artikel.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ALLMÄNNA VILLKOR
De kvalifikationer som eftersträvas hos de sökande, de allmänna villkoren i artikel 657 i lagen nr 48 och de särskilda villkor som anges för den annonserade lediga tjänsten eftersträvas:

1. Att vara en turkisk medborgare,

2. Att ha fyllt 18 år från och med sista ansökningsdag,

3. Att inte berövas allmänhetens rättigheter,

4. Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har passerat; brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och denna ordnings funktion, förskingring, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedrägligt Att inte dömas för konkurs, budförfalskning, riggning av prestationer , tvätta egendomsvärden som härrör från brott eller smuggling,

5. När det gäller militärtjänstgöring för manliga kandidater; att inte vara inblandad i militärtjänstgöring, att ha utfört aktiv militärtjänst eller att skjutas upp eller föras över till reservklassen,

6. Att inte ha psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin tjänst kontinuerligt.

METOD OCH ANVÄNDNINGSPLATS
1. Ansökningar kommer att tas emot elektroniskt mellan den 22/06/2022-/30/06/2022. Kandidater som vill ansöka bör ansöka via Career Gate, alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr.

2. Ansökningar från kandidater som inte uppfyller något av de obligatoriska villkoren kommer inte att utvärderas.

3. Kandidater kommer endast att kunna ansöka om en tjänst baserat på en provins och deras utbildningsstatus, och ansökningar för mer än en provins eller kvalifikation (studie, tjänst) kommer inte att accepteras eftersom de kommer att delta i rankningen som ska göras för provinsen de föredrar.

4. Kandidater kommer att kunna se rekryteringsinformationen på vårt departements webbplats och på Career Gate.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar