Konyas kollektivtrafikflotta har stärkts

Konyas masstransportflotta har stärkts
Konyas kollektivtrafikflotta har stärkts

Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay, den första omgången av 73 bussar som kommer att stärka Metropolitan Municipalitys kollektivtrafikflotta; 11 solo-, 7 ledade och 1 dubbeldäckare befordrades. President Altay sa: "Den inhemska produktionen, den första etappen som vi för närvarande delar på, tar de vackraste bussarna i Turkiet till vår stad. kazanvi tjatade. Vi betalade 73 miljoner TL med egna resurser för totalt 281 bussar. Vi sätter 19 av våra bussar i trafik i dag, men fram till slutet av året kommer våra 73 bussar att stå till tjänst för folket i Konya. Med förståelsen för "Konya Model Municipality" kommer vi att fortsätta att ge våra medborgare den bästa servicen, den högsta kvaliteten på tjänsterna till det mest överkomliga priset.” sa.

När de talade vid programmet som hölls på parkeringen på Konya Metropolitan Stadium, sade borgmästare Altay att samtidigt som de exemplifierade deras senaste arbete, betonade de frasen "Konya Model Municipality".

"VI TILLVERKAR 91 TUSEN KILOMETER PÅ EN DAG"

Borgmästare Altay sa: "Konya är en gammal stad. Det är en stad där den kommunala servicen har varit bra och kommer att fortsätta vara bra från och med nu. Vi har arbetat hårt för att skapa en ny framgångssaga sedan dagen vi tillträdde. Konya är geografiskt sett den största staden i Turkiet. Vi finns i Turkiets 6:e största stad sett till folkmängd. Ett av de viktiga jobben som kommer att påverka människors liv, särskilt i stadslivet, är kollektivtrafiken. Cirka 1 miljon 400 tusen människor bor i centrala Konya. Och vi transporterar cirka 400 tusen människor från en plats till en annan med kollektivtrafik på en dag. Cirka 135 tusen av detta antal transporteras av järnvägssystemet och 265 tusen med våra bussar. När man tittar på det är storleken på Konyas geografi faktiskt en indikator på hur svårt vårt jobb är. Eftersom vi har busslinjer på 72 tusen kilometer och vi tillryggalägger cirka 91 tusen kilometer på en dag.” han sa.

KONYA ÄR DEN BILLIGASTE BLAND METROPOLITA STÄDER I OFFENTLIGA TRANSPORTER

President Altay förklarade att de också anstränger sig för att göra kollektivtrafik till det billigaste priset, och förklarade att de inte har höjt studentpriserna på fyra år och civila priserna på två år, och fortsatte enligt följande: Det gynnas också av kollektivtrafiken på samma pris. När jag säger det billigaste är det kanske inte helt förstått, så jag skulle vilja dela med dig av priserna för kollektivtrafik i Turkiets 4 största städer. Egentligen måste jag lägga till geografi till dessa, men jag delar delen om befolkning: kollektivtrafik 2 lira 4 kurus i Istanbul, 10 liras 7 kurus i Ankara, 67 liras 6 kurus i Izmir, 50 liras 7 kurus i Bursa, Antalya 64 lira, 5 lira 50 kurus i Konya, 8 liras 2 kurus i Adana, 50 liras 5 kurus i Şanlıurfa, 75 liras 4 kurus i Gaziantep, 50 liras 5 kurus i Kocaeli. Med andra ord, när man tittar på det, tar de flesta av provinserna i Turkiets 20 bästa städer efter befolkning passagerare till dubbelt eller tre gånger priset av Konya. Vi hoppas att vi kommer att fortsätta transportera passagerare till dessa priser fram till slutet av detta år.”

INhemsk PRODUKTIONSKOSTNAD PÅ 73 BUSS 281 MILJONER TL

Å ena sidan förklarade borgmästare Altay att de har skördat frukterna av sina långsiktiga ansträngningar för att öka bussarnas komfort, "Vi tar de vackraste bussarna i Turkiet, inhemskt producerade, till vår stad, den första fasen som du ser just nu. kazanvi tjatade. Idag delar vi med dig 11 solo-, 7 led- och 1 dubbeldäckare. Förhoppningsvis kommer de att börja serva våra passagerare på vägarna från och med denna vecka, efter att deras registreringsskyltprocedurer och förarutbildning är klara. Vi betalade 73 miljoner lira för totalt 281 bussar. Och alla dessa 281 miljoner lira realiserades med eget kapital. Ingen finansiering användes. Vi sätter våra 19 bussar i trafik i dag, vars produktion slutfördes i det första skedet, men fram till slutet av året kommer dessa 73 bussar att stå till tjänst för folket i Konya. Är det tillräckligt? Inte. Förhoppningsvis fortsätter vi våra förhandlingar för att utöka antalet nya bussar till 100 och sedan till fler så snart som möjligt.” använde fraserna.

VI KOMMER ATT FORTSÄTTA ATT GE BÄSTA KVALITETSTJÄNST TILL BÄSTA PRIS

President Altay, som också tackade fabrikstjänstemännen, avslutade sitt tal med följande ord: ”Från början arbetade de mycket bra med oss ​​när det gällde koordinering och de förde dessa inrikesbussar tillverkade i Turkiet till Konya tillsammans. kazanvi tjatade. Jag vill tacka alla som bidragit. Vi kommer att fortsätta att erbjuda den bästa servicen, tjänsten av högsta kvalitet till det mest överkomliga priset, till våra medborgare med förståelsen för "Konya Model Municipality". Lycka till i vår stad."

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar