Kartepe linbanelinjearbete har undertecknats

Kartepe Cable Car Line Värmesignerad
Kartepe linbanelinjearbete har undertecknats

Invändningen från Leintner och SPA-partnerskapet, som deltog i anbudet om linbanan som ska byggas i Kartepe och inte fick anbudet, avslogs av den offentliga upphandlingsmyndigheten (KİK). Med avslaget på invändningen bjöd Metropolitan in partnerskapet mellan Grand Yapı och Doppelmayr att underteckna kontraktet. Efter kontraktet, som beräknas undertecknas nästa vecka, påbörjas bygget av linbanan.

Enligt nyheterna från Süriye Çatak Tek från Özgür Kocaeli: "Invändningen mot det andra anbudet för linbaneprojektet som ska byggas i Kartepe av Kocaeli Metropolitan Municipality avvisades av den offentliga upphandlingsmyndigheten (KİK). När Leintner och SPA-partnerskapet deltog i det andra anbudet den 25 mars överklagade de först till Metropolitan och sedan till GCC. Överklaganden från båda institutionerna avslogs. Efter att invändningarna avslogs kallades partnerskapet mellan Grand Yapı och Doppelmayr, som vann anbudet, för kontraktet. Företagets tjänstemän förväntas slutföra dokumenten och underteckna kontraktet nästa vecka.

INSTÄLLD MOT TVÅ INSTITUTIONER

I anbudet, som hölls i mars med ett uppskattat värde av 309 miljoner 596 tusen lira, erbjöd Leintner och SPA partnerskap 334 miljoner 400 liras och Grand Yapı och Doppelmayr partnerskap erbjöd 335 miljoner liras. Anbudskommissionen granskade såväl handlingarna som de anbud som lämnats av båda partnerskapen. Efter utredningen meddelade kommissionen att de gav anbudet till Grand Yapı och Doppelmayr. Leintner och SPA partnership, som inte fick anbudet, motsatte sig dock anbudet. När Metropolitan avslog invändningen gjordes en invändning till KIK. GCC avvisade också överklagandet förra veckan.

FÅ INVESTERINGSINCITAMENT

Grand Yapı och Doppelmayr partnerskap, som vann anbudet efter invändning från GCC, bjöds in av Metropolitan att underteckna kontraktet. Därefter började företaget att förbereda sina handlingar. Samtidigt fick man veta att ansökan från bolaget, som ansökte om investeringsincitament, också accepterades. Efter att företaget har färdigställt sina dokument förväntas det komma till Metropolitan nästa vecka och underteckna kontraktet.

DEN LEVERERAS OM 10 DAGAR

Efter undertecknandet av kontraktet kommer storstadsstaden att leverera platsen till företaget inom 10 dagar. Efter att företaget har etablerat sin byggarbetsplats kommer det att påbörja byggandet av linbaneprojektet. Med linbaneprojektet, som beräknas vara klart 2023, kommer Metropolitan Kocaelis 50-åriga dröm att förverkligas. Linbanan som kommer att gå mellan Derbent och Kuzuyayla kommer att vara 4 tusen 695 meter. I linbaneprojektet, som kommer att omfatta 2 stationer, kommer 10 stugor för 73 personer att tjäna. Höjdavståndet på linbanan med en kapacitet på 1500 personer i timmen blir 1090 meter. Följaktligen blir startnivån 331 meter och ankomstnivån 1421 meter. Avståndet mellan de två stationerna kommer att överskridas på 14 minuter.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar