İmamoğlu byggde tunnelbana 2.5 gånger AKP:s

Imamoglu AKP:s golvbyggda tunnelbana
İmamoğlu byggde tunnelbana 2.5 gånger AKP:s

IMM-ordförande Ekrem İmamoğlu, sade att de har fördubblat den genomsnittliga årliga järnvägskonstruktionen, som hade varit under 25 km under de föregående 5 åren, med 2.5.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) bygger för närvarande 10 tunnelbanor i Istanbul. IMM:s ordförande Ekrem İmamoğluNär han tillträdde började tunnelbanebyggena, som stoppades under hans föregångare Mevlüt Uysals period, igen.

I presentationen som han gjorde den 3 juni 24, på 2022-årsdagen av hans utnämning, öppnade İmamoğlu ett separat ämne för sina investeringar i tunnelbanan. İmamoğlu sa: "Idag är vi den enda staden i världen som kan hantera 10 tunnelbanekonstruktioner samtidigt. Vi har fördubblat den genomsnittliga årliga järnvägskonstruktionen, som var under 25 km under de föregående 5 åren, med 2.5. Vi övervann alla hinder de ställde upp och 2021 tog vi hela 11.1 kilometer järnvägssystem i drift.”

Bedrettin Dalan, som tjänstgjorde mellan 1984-1989, byggde 1.32 km tunnelbana. IMM:s ordförande Nurettin Sözen för perioden 1989-1994 åtog sig byggandet av en 4.17 km lång tunnelbana. President Erdogan byggde endast 1994 km tunnelbana mellan 1998-0.86, då han var IMM:s ordförande.

Liknande annonser

1 Kommentar

  1. ingen dör av en lögn, den ligger begravd i huvudhistorien

Yorumlar