Gulf Logistics Workshop kommer att hållas i Kocaeli, industrihuvudstad

Korfez Logistics Workshop kommer att anordnas i Kocaeli, industrihuvudstad
Gulf Logistics Workshop kommer att hållas i Kocaeli, industrihuvudstad

Ministeriet för transport och infrastruktur, som noterade att hamnarna i Kocaeli, som drar till sig uppmärksamhet med sina snabba och enkla transporter, har blivit ett centrum för sjötransport, meddelade att Körfez Logistics Workshop kommer att hållas i Kocaeli, industrins huvudstad, den 30 juni med deltagande av ministern för transport och infrastruktur Adil Karaismailoğlu.

I det skriftliga uttalandet från transport- och infrastrukturministeriet angavs att Kocaeli är branschens huvudstad. Understryker att Kocaeli, där järnvägen och motorvägen möts, har blivit ett viktigt centrum inom sjöfart, sade uttalandet, till Kocaeli Bay; Det noterades att transport via Osmangazi Bridge, Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Marmara Highway och Istanbul-Izmir Highway är snabb och enkel, vilket sparar bränsle och tid.

I uttalandet som understryker att integrationen av järnväg, motorväg och sjöväg och vikens hamnar spelar en viktig roll för ökningen av exporten, noterades att de mervärden som produceras levereras till världen. I uttalandet, "Kocaeli; Det är en av de ledande provinserna i vårt land när det gäller tillverkningsindustrin. I Kocaeli, som har 14 organiserade industrizoner, sticker kemi-, fordons- och järn- och stålsektorerna ut. Det finns 35 hamnanläggningar inom det administrativa området för Kocaeli hamnmyndighet.

FLEST LASTHANTERING VAR I KOCAELİ HAMNAR I MAJ

I uttalandet angavs att rörligheten i Kocaeli hamnar ökade på grund av utvecklingen av utrikeshandeln, och sade: "I maj ägde den största lasthanteringen rum i de administrativa gränserna för Kocaeli Port Authority. Totalt hanterades 7 miljoner 382 tusen ton last i hamnanläggningarna som var verksamma inom Kocaeli hamnmyndighets administrativa gränser. 6 miljoner 90 tusen ton av de hanterade lasterna var utrikeshandelslaster, 1 miljon 234 tusen ton cabotagelaster och 57 tusen 946 ton transitlaster. Samma månad hanterades 176 tusen 155 TEU-containrar vid Kocaeli Port Authority. Under januari-maj hanterades 3,4 miljoner 35 tusen ton last med en ökning med 221 procent jämfört med samma period föregående år, och 13,8 tusen 997 TEU-containrar hanterades med en ökning med 697 procent.

EXPERTER PÅ FÄLTET MÖTER LOGISTIKWORKSHOPEN DEN 30 JUNI

I uttalandet om att Körfez Logistics Workshop kommer att hållas den 30 juni tillkännagavs att ministern för transport och infrastruktur Adil Karaismailoğlu kommer att närvara vid invigningen av workshopen. I uttalandet stod det, "Workshopen kommer att delta av representanter för den offentliga och privata sektorn, representanter för icke-statliga organisationer, akademiker och experter inom sina områden. 2053 års översiktsplan för transport och logistik kommer också att vägleda workshopen. Workshopen kommer att fokusera på att minska kostnaderna för logistik, grön energi, minska utsläppen från transporter, transportinvesteringar, logistikcentra, integration mellan transportsätt, autonoma system, nya mål och policyer och lagliga regler.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar