Gölcük bussterminal Anbudsresultat

Golcuk Bus Terminal Anbudsresultat
Gölcük bussterminal Anbudsresultat

Kocaeli Metropolitan Municipality genomförde ett anbud för byggandet av Gölcüks bussterminal. Arbetena i den moderna terminalen, som folket i Gölcük väntar med spänning på, kommer snabbt att påbörjas med platsleveransen efter utvärderingen av anbudsuppdraget.

Två företag deltar

Ett anbud hölls i Metropolitan Tender Hall för Gölcük Intercity Bus Terminal som ska byggas i Gölcük Saraylı Mahallesi. Det lägsta anbudet i anbudet, där två företag deltog, var 39 miljoner 606 tusen TL.

13 PERSONER OCH 9 PRISER

Terminalen som ska byggas i Gölcük Saraylı Mahallesi kommer att omfatta ett stängt byggområde på 2.000 10.000 kvadratmeter och ett fältområde på 13 9 kvadratmeter. Det kommer att finnas 400 plattformar och XNUMX kontor i projektet. De arbeten som kommer att påbörjas efter leveransen till det aktuella företaget kommer att slutföras inom XNUMX dagar.

FÖRETAG OCH ERBJUDANDEN

Yaşar bostadsbyggande 39 miljoner 606 tusen TL
Gürtur Construction 48 miljoner 845 tusen TL

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar