Meddelande från president Erdogan att utse 20 tusen lärare

Tillkännagivande om utnämning av tusen lärare av president Erdogan
Meddelande från president Erdogan att utse 20 tusen lärare

President Recep Tayyip Erdoğan gjorde ett uttalande efter ministerrådets möte och gav goda nyheter till lärarkandidaterna. Erdoğan sa: "Processen angående utnämningen av 20 tusen nya lärare, som vi lovade för i år, kommer att initieras av vårt ministerium för nationell utbildning under de kommande dagarna." sa.

president Recep Tayyip Erdogan; Vid presskonferensen som han höll efter presidentens regeringsmöte sa han att kalendern för utnämningen av 20 tusen lärare kommer att tillkännages av ministeriet för nationell utbildning under de kommande dagarna.

President Erdogan sa:

”Vi har också goda nyheter för våra lärarkandidater: Processen kring utnämningen av 20 tusen nya lärare, som vi lovade för i år, kommer att initieras av vårt utbildningsministerium under de kommande dagarna.

Således kommer antalet lärare som utses av våra regeringar att öka från 730 tusen till 750 tusen. Två tredjedelar av nuvarande 1,2 miljoner lärare i vårt land tillsätts med andra ord under vår mandatperiod. Jag önskar våra lärare lycka till i den nya anställningsprocessen.”

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar