Gazipaşas kulturcenter färdigställt

Gazipasa kulturcenter färdigställt
Gazipaşas kulturcenter färdigställt

Gazipaşa av Antalya Metropolitan Municipality kazanBygget av det moderna kulturhuset som ska byggas har slutförts. Kulturcentret, som kommer att vara klart för öppning efter landskapsarkitekturen och efterbehandlingen, kommer att ge ett viktigt bidrag till det sociala och kulturella livet i Gazipaşa.

När Antalya Metropolitan Municipality borgmästare Muhittin Insect tillträdde slutfördes bygget av Gazipasa Cultural Center, som var 17 procent. Sista förberedelser görs på kulturhuset som snart öppnar. Centret, vars landskaps- och städarbeten fortsätter, kommer att betjäna stadsdelen med sitt moderna utseende och olika enheter. I och med öppnandet av Gazipaşa Cultural Center kommer stadsdelen för första gången att ha en biograf och en teatersal.

Första biograf- och teatersalen

Gazipaşa Cultural Center, byggt på en yta av 6 700 kvadratmeter i Pazarcı Mahallesi, består av 5 kvarter. Ett kvarter ska användas som kulturhus med biograf, multisal, replokaler och foajéer. I övriga kvarter kommer det att finnas en choklad- och konditoriverkstad, glasverkstad, keramikverkstad, ATASEM, ATABEM och ett dagis där stadsdelens medborgare tryggt kan anförtro sina barn.

Centralt belägen

Invånarna i Gazipaşa är mycket nöjda med färdigställandet av Gazipaşas kulturcenter. Stadsdelen Pazarcı Mukhtar Mehmet Tuncel påpekade att platsen för kulturcentret är på en plats där alla kan nå, "Vårt folk kommer lätt att kunna komma och gå till kurserna. Denna plats kommer att möta ett stort behov. På mitt grannskaps och mitt distrikts vägnar vill jag tacka vår president Muhittin Insect så mycket. De gjorde verkligen ett bra jobb. Vi kommer alla att dra nytta av det här tillsammans, säger han.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar