De förlorade 6 tusen lira på 200 månader till BISIM

De förlorar tusen lira i månaden till BISIMe
De förlorade 6 tusen lira på 200 månader till BISIM

Skadorna på cyklar och parkeringsplatser som tillhör BISIM, ett av de hållbara transportprojekten i Izmir Metropolitan Municipality, blev förvånade igen. Kostnaden för den skada som orsakats i BISIM först under de senaste sex månaderna har närmat sig 200 tusen lira. Folket i Izmir, som gynnades av projektet, led mest på grund av störningen i systemet.

Skadan som tillfogats BISIM, Izmir Metropolitan Municipalitys smarta cykeluthyrningssystem, skadar både medborgarna och institutionen. Låsmekanismer för cyklar och parkeringsplatser är trasiga som ett resultat av forcering och brott, cyklar stjäls.

6 cyklar stulna på 79 månader

Under de första sex månaderna 2022 stals 79 cyklar som tillhörde BİSİM. Kostnaden för skadan till följd av att stjäla, ha brutit sönder och skadat närmade sig 200 tusen lira. Materialet som behövs för att reparera skadorna, reparationskostnaden och det arbete som spenderas för reparationen förhindrar ytterligare service inom projektets ram. BISIM-användare får å andra sidan nöja sig med färre cyklar och parkeringsplatser.

Rättsliga åtgärder inleds

İzmir Metropolitan Municipality İZULAŞ Generaldirektoratet övervakar BISIM-stationer med en kamera. Personer som avsiktligt skadar cyklar och stationer identifieras och rättsliga åtgärder vidtas mot dem.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar