Bensin Ofisi träffade förare av tunga fordon på Maximus Roadshow

Bensin Ofisi möter förare av tunga fordon på Maximus Roadshow
Bensin Ofisi träffade förare av tunga fordon på Maximus Roadshow

Bensin Ofisi tog till roadshowen med Maximus, dess exklusiva varumärke inom motoroljor för tunga kommersiella fordon. På Maximus Roadshow som hölls mellan 16 maj och 4 juni nåddes mer än 14 2.500 tunga fordonsförare i XNUMX olika städer. Inom ramen för evenemanget fick deltagarna både lära sig om Petrol Ofisi och Maximus produkter i de träningspass som gavs i lastbilen och provade och testade Maximus motoroljor i de färgglada tävlingarna. kazanDe hittade möjligheten.

Bensin Ofisi Maximus motoroljor, ett av de mest föredragna märkena av tunga kommersiella fordonsanvändare i Turkiet, dök upp på roadshowen. Petrol Ofisi distributörsförsäljningsteam, smörjmedelsmarknadsföringsteam och Petrol Ofisi-distributörer, förare av tunga fordon/lastbilar träffades på fältet inom ramen för Maximus Roadshow som hölls mellan 16 maj och 4 juni.

Evenemang hölls på 14 olika ställen i 15 olika städer i Turkiet med roadshowen som anordnades för att introducera Maximus, den kraftfulla motoroljan utvecklad av Petrol Ofisi, ledaren för den turkiska bränsle- och mineraloljemarknaden, för tunga kommersiella fordon, för att informera användarna om oljeanvändning och för att mäta användarnöjdhet.

Deltagarna informerades om Petrol Ofisi och Maximus

Roadshowen, tillsammans med Bensin Ofisi Maximus-lastbilen, väckte stort intresse på området. 2.665 15 personer, främst tunga fordonsförare och befälhavare, deltog i de utbildningar och aktiviteter som anordnades under evenemanget. Deltagarna, som togs in i lastbilarna i grupper om XNUMX, fick utbildning i Bensin Ofisi och Maximus motoroljor. Bensin Ofisis tekniska serviceteam för mineralolja besvarade förares frågor om motorolja och motorunderhåll.

Prova Maximus oljor och kazande fann möjligheten

Deltagarna tävlade i sina kunskaper och färdigheter i de prisbelönta tävlingarna som hölls under Roadshowen och testade och testade Maximus motoroljor. kazanDe hittade möjligheten. KazanFörutom Maximus-oljor delades olika utmärkelser ut till lara, speciellt Maximus Adam-kit som består av material som tunga fordonsförare kan använda under sina resor. Deltagarna hade också en trevlig stund med lekar som dart och fotboll upplagt på evenemangsområdet.

Selim Yuhay var överraskningsgästen i Maximus Roashow

Överraskningsgästen på Maximus Roashow-evenemanget som hölls på Gebze Marmara Truck Garage den 18 maj var Selim Yuhay, den älskade arkitekten av skärmarna. Med sponsring av Maximus, Petrol Ofisis starka varumärke inom motoroljor, väckte Selim Yuhay, som förde tunga fordonsförares liv till skärmen och förnyade sina hytter, stor uppmärksamhet från deltagarna vid evenemanget. Yuhay, som anordnar tävlingar inom ramen för Roadshow, kazanHan delade också ut olika gåvor.

Samtidigt inkom ansökningar om deltagande till programmet "Mitt andra hem på vägarna med Selim Yuhay", som tunga fordonsförare visade stort intresse för.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar