Baykar tillkännagav att det donerade 3 Bayraktar TB2 SİHAs till Ukraina

Baykar tillkännagav att han donerade antal Bayraktar TB SIHA till Ukraina
Baykar tillkännagav att det donerade 3 Bayraktar TB2 SİHAs till Ukraina

Baykar; Han konstaterade att donationskampanjen som organiserades av folket i Ukraina under namnet 'The People's Bayraktar' för att köpa Bayraktar TB2 SİHA, slutfördes framgångsrikt på mycket kort tid, sa han, "Som Baykar donerar vi 3 Bayraktar TB2 SİHAs. , som är avsedda att köpas med de insamlade donationerna, till Ukraina utan kostnad.” använde uttrycken

Baykars uttalande på sin sociala nätverkssida Twitter är följande:

"Vi fick veta att donationskampanjen som han organiserade under namnet 'People's Bayraktar' för att köpa Bayraktar TB2 SİHA för att försvara det ukrainska folkets hemland slutfördes framgångsrikt på mycket kort tid."

"Människor kända för allmänheten, journalister, artister, fotbollsspelare, affärsmän, vanliga människor och till och med barn bidrog till att stödja deras land genom att göra stora eller små donationer för att denna kampanj skulle lyckas."

"Det patriotiska ukrainska folkets önskan att uppnå det mål de satt och andan av solidaritet imponerade också på oss. Som Baykar donerar vi 3 Bayraktar TB2 SİHAs, som är avsedda att köpas med de insamlade donationerna, till Ukraina utan kostnad. Vi ber att alla donationer som samlas in för detta mål används till förmån för det ärade folket i Ukraina.”

"Som Baykar förklarar vi respektfullt att vi önskar en rättvis lösning och ber om en varaktig fred."

3 MILJONER DOLLAR SAMLADE IN PÅ 20 DAGAR

I Ukraina tillkännagavs att 2 miljoner dollar samlades in på 3 dagar i hjälpkampanjen som lanserades för köpet av Bayraktar TB20 från Turkiet.
TV-presentatören Serhiy Prytula, som startade kampanjen, meddelade att deras mål var 3 UAV, men med det stora intresset som visades samlades tillräckligt med pengar in för 4 Bayraktars.

Kampanjen startade av TV-presentatören Serhiy Prytula med målet att samla in 3 miljoner dollar för att köpa 2 Bayraktar TB15 SİHAs att donera till det ukrainska flygvapnet, samlade in 20 miljoner dollar.

ukrainska Prytula tillkännagav resultatet av kampanjen på sina konton i sociala medier och skrev att de uppnådde sitt mål med pengarna som samlades in på 3 dagar och sa: "Vi kan köpa en till Bayraktar med de återstående pengarna."

 

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar