3 företag deltog i Kocaeli Aquarium Project Pre-Qualification Anbud

Företaget deltog i Kocaeli Aquarium Project Ten Qualification Tender
3 företag deltog i Kocaeli Aquarium Project Pre-Qualification Anbud

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsätter att hålla anbud efter varandra för projekt som kommer att ge mervärde till varumärket Kocaeli. Metropolitan, Izmit District Aquarium Byggnadsprojekt höll ett anbud. 3 företag lämnade anbud till förkvalificeringssessionen för akvarieprojektet.

Följande företag deltog i förkvalificeringsupphandlingen för Kocaeli Aquarium Project:

  1. Dentaş International INS. Inc.,
  2. Yaşar Housing INS. SÅNG. VE TİC. Inc.,
  3. ADEC Aquarium IND. INS. IMPORT EXPORT. A.Ş.+ Ocean Aquarium INS. İTH. OCH IHR. LTD. STI.

PROJEKT KONCEPT

Inom projektområdet; Det kommer att finnas minst 3800 akvarier av olika typer och storlekar, med en sittyta på cirka 2 m35, minst 25 terrarier av olika typer och storlekar samt ett 20 meter långt tunnelakvarium inklusive grottsektioner. Inom Kocaeli Aquarium-projektet, souvenirer, biljettkontor, café, administrativa avdelningar, regnskogar, utforskningsvärlden, världshaven, hajlaboratorium, sjunket skepp, ubåt, rör och utforska etc. lokaler kommer att finnas.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar