Tünel filmskådespelare Vem, vad är ämnet, när spelades den in?

Filmskådespelare i Tunel
Vem är Tünel Movie Actors, vad är handlingen, när spelades den in?

Seong-Hun Kim var regissören för den sydkoreanska utländska filmen, som släpptes under namnet The Tunnel. Filmen presenteras för biobesökare på TV-skärmar efter biografer. Tunnelfilmen spelades in 2016. Den sydkoreanska filmen handlar om en kamp för överlevnad.

Vad är ämnet för filmen Tunnel?

Lee Jung-Soo åker hem på sin dotters födelsedag. När han passerar en tunnel händer något oväntat. Tunneln kollapsar. När Lee Jung-Soo vaknar upp befinner han sig fast i bilen. Hans bil ligger under tusentals ton betong och skräp. I bilen finns bara en mobiltelefon, två flaskor vatten och en födelsedagstårta till hennes dotter...

Vilka är skådespelare i The Tunnel-film?

Ha Jung-woo
Bae Doo-Na
Åh Dal-Su
Shin Jung Keun
Nam Ji-hyun
Cho Hyun Chul
Kim Hae-Sook
Yoo Seung Mok
Park Hyuk-Kwon
Park Jin-Woo
Lee Dong Jin
Lee Cheol Min
Han Sung-Chun
Kim Seung Hoon

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar