Vem är Rona Aybay? Hur gammal var Rona Aybay? dog Rona Aybay, när dog hon?

Rona Aybay
Rona Aybay

prof. Dr. Rona Aybay gick bort igår. Unionen för turkiska advokatsamfund meddelade Rona Aybays död på Twitter. Efter nyheten som chockade hans fans, undrades livet för den berömda advokaten och författaren. Så vem är Rona Aybay? Hur gammal var Rona Aybay? Dog Rona Aybay, när dog hon? Här är detaljerna i den här nyheten...

Den avlidne prof. Dr. Forskningen om Rona Aybay går snabbare kazanvar. Rona Aybay, som är bland de välkända namnen i landet, var advokat, akademiker och även författare.

Rona Aybay 1935 år İstanbul Han föddes. Rona Aybay, som fick sin utbildning vid Juridiska fakulteten vid Istanbuls universitet, tog också sin doktorsexamen. 1964 avslutade han sin magisterexamen i jämförande rätt vid Columbia University i New York, USA.

Han fick sin docent 1973. kazanEn Rona Aybay, fick då också titeln professor.
Rona Aybay fungerade framgångsrikt som chef för institutionen för offentlig förvaltning vid Middle East Technical University (METU), dekanus för fakulteten för administrativa vetenskaper vid METU och vice dekanus för fakulteten för statsvetenskap vid Ankara University. Efter september 12 kupp kom hon tillbaka till universitetet med statsrådets beslut, 7 år efter att hon avskedats från universitetet. Rona Aybay har 11 böcker.

Rona Aybay gick bort den 5 april 2022. Han kommer att begravas lördagen den 7 maj efter begravningen, som kommer att hållas i Izniks gröna moské.

Unionen för turkiska advokatsamfund, i meddelandet som de delade, 'Vår smärtsamma förlust. En av de tidigare ordförandena för Human Rights Center i Union of Turkish Bar Associations (2006-2011), värdefull vetenskapsman Atty. prof. Dr. Vi är ledsna över förlusten av Rona Aybay", sa han.

Rona Aybay-böcker

  • Jämförande konstitution från 1961 (1963),
  • Robert Owen (1970, 2005 och 2012) och Citizenship Law (1982, nytryck 2006),
  • International Conflict of Laws (Conflict of Laws) (2005) och Foreigners Law (2005, ny upplaga 2007) med Esra Dardagan,
  • Internationella rättsväsendet (2013), konsulat i termer av historia och juridik (2009),
  • Human Rights Law (2015), Universal Declaration of Human Rights (2016),
  • Folkrätt (med Elif Oral, 2016),
  • General Public Law (2017), An Introduction to Law (sjätte upplagan 2018)

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar