Turkish Stars kommer att flyga till Rize Artvin Airport

Turkish Stars kommer att flyga till Rize Artvin Airport
Turkish Stars kommer att flyga till Rize Artvin Airport

Turkish Air Force aerobatic team Turkish Stars kommer att uppträda i Rize för Rize Artvin Airport, som kommer att öppnas den 14 maj.

Turkish Stars, det turkiska flygvapnets aerobatikteam, som är det enda aerobatikteamet i världen som uppträder med 8 överljudsflygplan, kommer att utföra en pre-öppningsshow på grund av öppningen av Rize Artvin Airport.

Presidenten och AK-partiets ordförande Recep Tayyip Erdoğan kommer att inviga Rize Artvin Airport lördagen den 14 maj 2022 klockan 14.00:XNUMX. Innan öppningen som hålls på flygplatsområdet i Pazar-distriktet kommer även det turkiska flygvapnets aerobatikteam, Turkish Stars, att uppträda.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar