Türk Telekom GameX tog plats 2022 för Gamers

Turk Telekom GameX tar sin plats för spelare
Türk Telekom GameX tog plats 2022 för Gamers

turkisk telekom; GameX erbjöd privilegierade upplevelser till sina besökare med sina innovativa lösningar och varumärken som spel, musik och digitala betalningsplattformar på 2022 International Digital Game and Entertainment Fair. Genom att delta i mässan, som varade fram till den 22 maj på TÜYAP Fair and Congress Center, med sitt spelmärke GAMEON och sina innovativa digitala tjänster Playstore, Muud, Selfy och Pokus, gav Türk Telekom deltagarna färgglada ögonblick med de turneringar som de anordnade.

Türk Telekom, som har gjort många innovationer med sin banbrytande roll inom teknik och digital transformation, träffade sina besökare på GameX 2022 International Digital Game and Entertainment Fair. Medan Türk Telekom deltog med sina innovativa och digitala varumärken på mässan, som varade på TÜYAP Fair and Congress Center fram till den 22 maj, fick besökarna möjlighet att delta i turneringar, lotterier och livesändningar.

Türk Telekom deltog på mässan med sitt varumärke GAMEON, ungdomsmärket Selfy, den digitala musikplattformen Muud och den digitala spelplattformen Playstore, där man erbjuder specialkampanjer, märkesrabatter och många fler möjligheter för spelälskare, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), FIFA22-turneringar. Türk Telekom erbjuder evenemang, prisbelönta spel och rabattkoder för olika märken i sin monter. kazanDet gav trevliga stunder för besökarna med sina överraskningar.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar