TOSFED Mobile Training Simulator är på väg

TOSFED Mobile Training Simulator är på väg
TOSFED Mobile Training Simulator är på väg

Turkish Automobile Sports Federation (TOSFED) lanserade projektet Mobile Training Simulator, som det utvecklade för att upptäcka talanger bland grundskoleelever i åldrarna 7-11, främja bilsporter och stärka sportens infrastruktur.

Mobile Education Simulator, som är ett av de 146 projekt som ingår i stödprogrammet bland 850 projekt som presenteras av 10 medlemsländer i International Automobile Federation (FIA), kommer att nå cirka 40 16.000 barn i XNUMX olika städer i Anatolien. Deltagarna upplever karting på TOSFED Körfez Track, som animerades för projektet, med simulatorer speciellt designade för barn av Apex Racing, tekniksponsorn för projektet.

Det är planerat att de mest begåvade idrottskandidaterna, som kommer att fastställas i slutet av projektet, som kommer att starta från Ankara och kommer att resa runt i Anatolien, som kommer att pågå i ungefär sex månader, får racingutbildning med simulatorer på hög nivå, och att dessa atleter kommer att tävla i digitala turneringar och ett lag kommer att bildas, speciellt för kartinggrenen, bland de mest framgångsrika namnen som ska fastställas.

Att göra ett uttalande om projektet, TOSFEDs vice ordförande Nisa Ersoy; "Tack vare Mobile Education Simulator kommer vi att stödja begåvade barn med avancerad utbildning och inkludera dem i vårt infrastrukturarbete. Efter träning av våra framgångsrika barn kommer vi att bilda ett team och göra det möjligt för dessa atletkandidater att delta i kartinglopp. Med detta projekt siktar vi på att turnera Anatolien för att främja vår sport, för att ge möjligheter för nya talanger att representera vårt land utomlands inom en snar framtid, och att träna unga idrottare för internationella plattformar.” gjorde sin kommentar.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar