İzmir Region Besök av TCDD Transportation General Manager Pezük fortsätter

TCDD Transport General Manager Pezukun besöker Izmir-regionen fortsätter
İzmir Region Besök av TCDD Transportation General Manager Pezük fortsätter

TCDD Transportation General Manager Hasan Pezuk avslutade den andra dagen av sina besök i Izmir Regional Directorate, som kommer att pågå i 3 dagar. Pezük, som gjorde inspektioner vid regiondirektoratets högkvarter, Halkapınar lokomotivunderhåll, vagnunderhåll och logistikdirektoraten, träffade sedan de anställda på deras arbetsplatser i Söke och Aydın. Generaldirektören som följer med passagerarna på regionaltåget som trafikeras mellan Söke-Manisa, sohbet och inspekterade personligen feedbacken angående passagerarnas nöjdhet på plats. Sedan fick General Manager Pezük, som överfördes till Aydıns logistikchef, information om godstransporterna i Aydın och dess omgivningar.

"När man tittar på 2022 års data, fångades pre-pandemiska numeriska data"

Pezük, som hade ett möte med personalen under besöket i huvudkontoret för det regionala direktoratet, sa: "Vår İzmir-region har en mycket viktig position för vår institution inom området för passagerartransport. Det finns en etablerad järnvägskultur i Izmir och det finns också framgångsrika arbeten relaterade till järnvägen i staden. İzmir kommer i framkant som en hamnstad inom godstransporter och har också en betydande potential tack vare sina hamnförbindelser.” sa.

General Manager Pezuk betonade att en stillastående period övervanns med flygstoppet under pandemiperioden när det gäller passagerartransporter, påpekade General Manager Pezuk att när 2022-data undersöktes, fångades de numeriska uppgifterna före pandemin. Pezük nämnde att järnvägen har blivit ljusare på grund av de logistikproblem som upplevts med den globala pandeminperioden, och tillade att det är glädjande för TCDD Transportation att den ökande mängden godstransporter med pandemin fortsätter.

"Vårt samordnade arbete som TCDD och TCDD Tasimacilik är den viktigaste regeln för oss att genomföra de projekt som förberetts med stor ansträngning"

Pezük: ”Vi slår rekord med våra gods- och passagerartransporter, hjälper tåg och projekt och lägger till ett nytt varje dag. Att fortsätta på vår väg utan att avvika från våra principer i vår organisation, där vi prioriterar förståelsen för säker och effektiv förvaltning, kommer att visa oss många fler framgångar. Antalet passagerare och den tillfredsställelse vi skapar på passagerarsidan, och det bidrag vi ger till exporten och landets ekonomi på fraktsidan är viktiga. Vårt samordnade arbete som TCDD och TCDD Tasimacilik är den viktigaste regeln för att vi ska kunna genomföra de projekt som förberetts med stor ansträngning.” sa.

Pezük besökte TCDDs tredje regionchef Yaşar Tangül och fick information om infrastrukturprojekt från honom. Nästa Halkalı Pezuk, som gick till arbetsplatserna för lokomotivunderhåll, vagnunderhålls- och reparationsverkstadsdirektoratet och Alsancaks logistikdirektorat, träffade även de anställda här. sohbet det gjorde. Pezuk underströk att frakt- och passagerarhantering bör utföras i harmoni med TCDD under transport- och infrastrukturministeriets huvudtak, och sa att att arbeta i harmoni skulle ge framgång.

Pezük för personalen här: ”Verkstäder som har varit verksamma sedan 1856 har bidragit till den turkiska ekonomin i 165 år. För att öka detta bidrag genom att blanda det med dagens teknik har varje anställd mycket viktiga uppgifter. Om vi ​​alla fullgör våra plikter på rätt sätt kommer det inte att finnas några gränser för vad vi kan uppnå.” använde uttrycken.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar