Sommartrender: Macrame och Raffia-väskor

Sommartrender Macrame och Raffia Väskor
Sommartrender Macrame och Raffia Väskor

Handgjorda produkter, som var mycket föredragna förr, har blivit en trend igen idag. Bland dessa trender är handgjorda makrame- och raffiaväskor bland de produkter som föredras särskilt under sommarmånaderna. Folk kan designa dessa väskor själva som de vill, eller så kan de köpa väskor som är stickade av någon annan.

Många undrar varför macrame- och raffiapåsar, som är bland de oumbärliga komplementen till sommarmånaderna, föredras så mycket. Anledningarna till varför Macrame och Raffia väskor ofta föredras. hobbyist Erkan Tunçelli, grundaren av repen, förklarade så här:

1- Robusthet

macrame rep Det är en av trådarna som kommer ut med integrationen av många tunna trådar. Därför har den en extremt tjock och solid struktur. Samma sätt rafia ip Sorterna har också en mycket gedigen struktur. Det är fördelaktigt att använda dessa typer av tråd i produkter som används i det dagliga livet såsom väskor, accessoarer, hattar och lätt kan påverkas av yttre faktorer. Makrame- och raffiatrådar är i första hand vid påstillverkning, eftersom de är av en typ som kan bära även tunga produkter som placeras i påsen utan att det töjs och går sönder.

2-brett utbud av mönster och färger

Raffia och macrame trådtyper har hundratals olika färg- och mönsterskalor. Detta är ett extremt viktigt element speciellt för accessoar- och klädindustrin. Det faktum att det inte finns några restriktioner för färg och mönster säkerställer att väskor kan tillverkas av vilket mönster och modell som helst.

3-Lätt formning

Macrame och raffia trådar är solida trådtyper. Denna robusthet orsakar dock inte några svårigheter att ta form under stickningen. Repen kan enkelt ges önskad form. Detta gör att garnet föredras av människor eftersom de lätt kan stickas.

4-Naturvänlig

De senaste åren har medvetenheten om naturvård och ämnen som inte löser sig i naturen på många år ökat. I takt med att konsumenterna inser vilken skada petroleum, plast och andra råvaror orsakar i påsar som produceras i massproduktion och konsumenterna blir mer medvetna, har efterfrågan på produkter tillverkade av naturliga material ökat. Makrame och raffiatrådar är naturprodukter som inte innehåller några tillsatser eller kemikalier. Därför är det ingen skada för naturen. Detta gör dem mer föredragna i en tidevarv av omvandling till naturen.

5-handsarbete

De produkter som människor lägger fram med sina egna ansträngningar är mer värdefulla. Människor som vill ha väskor med unik design och värde har därför börjat föredra handstickade produkter mer. Det värde som ges till hantverk, som funnits under de senaste åren, har blivit en trend igen idag.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar