Vem vinner Survivor England Hull City Award Kazanvar det?

Survivor England Hull City Award Vem Kazandi
Vem vinner Survivor England Hull City Award Kazanutanför

Survivor 2022 All Star fortsätter i full fart där det slutade. Survivor, TV8 Screens populära tävlingsprogram, låste publiken vid skärmarna. Ett team av volontärer och kändisar tog sig an priset i Storbritannien. Så, vem vann 9 maj Survivor England Hull City-priset? kazanvar det?

Presentatören och producenten Acun Ilıcalı meddelade i går för de tävlande att det stora priset i Survivor var England. Båda lagen kämpade hårt på söndagskvällen för att få immunitet och fördelen för det stora priset. Så, vem är Survivor May 9 UK-priset? kazanvar det?

Volontärteamet gjorde den första delen av priset i Survivor kazanhade varit. I det nya avsnittet på måndag kväll, kazanögonblick blev ett team av kändisar. Därmed uppnåddes jämlikhet. stora priset kazanögonblick laget avgjorde det sista spelet. I slutet av den hårda kampen kazanögonblicket teamet blev frivilliga.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar