Nytt arrangemang för Samsun City Bus Lines

Nytt arrangemang för Samsun City Bus Lines
Nytt arrangemang för Samsun City Bus Lines

Antalet dagliga passagerare, som var 30 tusen på stadsbusslinjen som trafikeras av Samsun Metropolitan Municipality, översteg 60 tusen i mars och april. Det konstaterades att 2 nya linjer kom till testfasen med det arbete som gjorts på den ökande efterfrågan, och arrangemang gjordes i flygtiderna för 7 linjer.

Samsun Metropolitan Municipality har gjort en ny ordning i stadsbusslinjer. Medan ytterligare flyg placerades i vissa regioner, planerades nya linjer i vissa regioner. Antalet dagliga passagerare, som var 30 tusen på grund av den ökande efterfrågan, översteg 60 tusen i mars och april.

TESTPROCESS FÖR 2 NYA LINJER KOMMER ATT BÖRJA

Det har uppgetts att dessa linjer kommer att starta testprocessen från och med måndagen den 16 maj 2022, med studien utförd av Samsun Metropolitan Municipality Department of Transportation, och om det bedöms lämpligt kommer det att börja fungera permanent. Det uppgavs att, bland de linjer som skulle läggas till i studien, kommer den stora moskén nr 8 - Cedit-linjen att trafikera 8 gånger om dagen, och graveyard-linjen nr 29 kommer att trafikera 5 gånger på fredagar.

ANTAL UTFLYKTER ÖKAT

På 12/17-linjen, som är en av de linjer som för närvarande är i drift, utökas dessutom antalet resor från 50 till 53 på vardagar, och reseintervallet vid rusningstid är 30 minuter, antalet resor på linjen E4 utökas från 75 till 94 på vardagar och reseintervallet vid rusningstid är 15 minuter och på linjen E5. Antalet resor utökades från 112 till 140 på vardagar, reseintervallet var 10 minuter kl. rusningstiden, 22 på linjen 23/07.45, 6 på R07.45-T-linjen, 3 på T07.50-linjen, ytterligare flyg tillkom på morgonen och på linjen 13. Det noterades att flygintervallet minskat till 20 minuter under kvällens rusningstid.

Även om det anges att antalet dagliga resor för '8 Great Mosque - Cedit Line är 8 och det genomsnittliga serviceintervallet är 1 timme, är rutten följande:

”Med avgång från Büyük-moskén kan du svänga från Atatürk Boulevard till Youth Park, 100. Yıl Boulevard, Teachers Street, Akın Street, Çimenli Street, Bol Street – Kuba Mosque, och igen i början av Çimenli Street, Akın Street, Nebiler Street, Hakkari Street och Hakkari Street. – Efter att ha återvänt från Nebiler-moskén kommer det att finnas Cumhuriyet Square Stop i Nebiler Caddesi, 118.Sokak, Teachers Street, 100.Yıl Boulevard, Atatürk Boulevard, Büyük-moskén och Çarşamba.

Även om det anges att antalet '29 Cemeteries Line' kommer att vara 5 på fredagar, är dess rutt följande:

”Avgår från Soguksu, 112. Street, Şehit Mesut First Street, Ilkadim Boulevard, Municipal Houses, Atatürk Boulevard, Kilicdede Junction, Muhittin Özkefeli Boulevard, Istiklal Avenue, 100. Yıl Boulevard, Mevlana Street, Garri Ethem Pasa, Boulevard Ethem Pasa, Boulevard Korhan Ekiz Boulevard, Barış Boulevard, Kıranköy Cemetery, 726.Sokak, Ankara Boulevard via ringvägen D010, Atatürk Boulevard i riktning mot Atakum, Derecik Street, Anadolu Boulevard, 747.Street, Derecik Cemetery och för returvägen vara Soğuksu med motsatt riktning."

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar