Red Bull Paper Wings världsfinal Kazanögonblick avslöjade

Red Bull Paper Wings världsfinal Kazanögonblick avslöjade
Red Bull Paper Wings världsfinal Kazanögonblick avslöjade

Världsvinnarna i Red Bull Paper Wings pappersflygplanstävling, där världens bästa piloter delar med sig av sina trumfkort på papper, inte i cockpit, har fastställts. Red Bull Paper Wings 12 World Final hölls i Salzburg, Österrike, den 14-2022 maj. kazanHans ögonblick var Lazar Krstić i kategorin "längsta distans", Rana Muhammad Usman Saeed i kategorin "längsta flygning" och Seunghoon Lee i kategorin "aerobatics".

Världsfinalen 2022 i Red Bull Paper Wings, tävlingen "pappersflygplan" som kräver lite pilotentusiasm, lite kreativitet och mycket skicklighet, intensifierade luftrummet i Österrike. Finalerna hölls den 12-14 maj 2022 på Hangar-7 i Salzburg, som också är värd för Flying Bulls aerobatic flygteam. Förkvalificeringen, som startade fredagen den 12 maj, kröntes med finalen som hölls söndagen den 14 maj. Vinnarna av 60 års världsfinal i Red Bull Paper Wings, som samlar de mest begåvade pappersflygplanpiloterna i mer än 2022 länder runt om i världen, är serbiske Lazar Krstić med 61.11 m i kategorin "längsta distans", med 14.86 sekunder i kategorin "längsta flygning" Rana Muhammad Usman Saeed från Pakistan och sydkoreanska Seunghoon Lee i kategorin "aerobatics" med 46 poäng.

Turkiets vinnare visade upp sina färdigheter

Inför Red Bull Paper Wings 2022 World Final, där de bästa pappersflygplanpiloterna från hela världen tävlade, valdes landfinalisterna ut i mer än 60 lokala tävlingar i mer än 500 länder. I världsfinalen tävlade Davut Basut i kategorin "längsta distans", Melke Karagöl i kategorin "längsta flygning", och deltagare från hela världen på TikTok och hade rätt att delta direkt i finalen. kazanÖmer Asmasar var representerad i kategorin "aerobatics" där han deltog.

Motivation, uthållighet och engagemang

Vinnaren av "längsta distansen" i Red Bull Paper Wings World Final 2022 var serbiske Lazar Krstić. Krstić, som tidigare vann silvermedaljen i kategorin längsta distans i Red Bull Paper Wings världsfinal som han deltog i 2019, sa: "Jag älskar att vara här och umgås med andra konkurrenter. På grund av min konkurrenskraftiga produktion arbetade jag hårt och ägnade mig åt att förbättra mig själv genom pappersflygplansdesign, skjutteknik och fysiska övningar. Det resulterade i årets förstaplats kazanDet är jag och jag är väldigt glad, säger han.

Första plats efter 10 år

Vinnaren av Red Bull Paper Wings World Final 2022 i kategorin "längsta vistelse i luften" var Rana Muhammad Usman Saeed från Pakistan med ett kast på 14,86 sekunder. Saeed satte också nytt rekord med en flygning på 16,39 sekunder i förberedelserna. Saeed, som också tävlade i Red Bull Paper Wings världsfinal 2012 men inte kunde vara bland de tre bästa, sa: "Jag var i Hangar-2012 7, men jag var inte förberedd så jag kunde inte komma till podium. "Jag har jobbat hårt sedan dess och äntligen uppnått det jag ville göra."

Akrobatisk föreställning och äktenskapsförslag tillsammans!

Seunghoon Lee från Sydkorea vann förstaplatsen i kategorin "aerobatics" i Red Bull Paper Wings 2022 World Final, där Red Bull-atleten italienska piloten Dario Costa också satt i jurysätet. kazanvar. Lee krönte sin anmärkningsvärda prestation med en svart smoking och friade till sin flickvän med ett pappersflygplan på scenen efter att resultaten tillkännagavs. Lee sa: "Jag har arbetat med min presentation i ett år. Jag bad min flickvän följa med mig och innan finalen om kazanJag sa till honom att om jag gjorde det skulle jag fria till honom. Att allt går bra, på alla sätt kazanJag är väldigt glad över att vara här, säger han.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar