QTerminals Antalya hamn är värd för lyxkryssningsfartyg Silver Spirit 

QTerminals Antalya Harbour Lyxkryssningsfartyg Silver Spirit värd
QTerminals Antalya hamn är värd för lyxkryssningsfartyg Silver Spirit 

QTerminals Antalya var värd för det lyxiga kryssningsfartyget Silver Spirit, som fraktar främst brittiska och amerikanska turister. Silver Spirit, 608 meter lång med en kapacitet på 210.7 passagerare, besökte Antalya.

Turkiets ledande kommersiella frakt- och kryssningshamn QTerminals Antalya, Bahama anländer från Rhodos bayraklı var värd för det lyxiga kryssningsfartyget Silver Spirit. Det 39.444 420 bruttotonsfartyget ankrat i hamnen välkomnades vid QTerminals Antalya Port med XNUMX passagerare.

QTerminals Antalyas generaldirektör Özgür Sert sa att de förväntar sig att ta emot 38 tusen passagerare med 35 kryssningsfartyg i år i linje med reservationerna, "QTerminals Antalya spelar en viktig roll när det gäller inhemsk och internationell turism i Medelhavet på grund av kapaciteten av sina hamnanläggningar. Vi gör Antalya, som har en stor potential när det gäller kryssningsturism, till ett nytt returcentrum i östra Medelhavet.”

QTerminals Antalya har två kryssningspirer med en total längd på 370 meter, en passagerarterminal på 830 1000 kvadratmeter och ett bagageutrymme på 200 XNUMX kvadratmeter som betjänar kryssningspassagerare. QTerminals har cirka XNUMX tusen passagerare per år och ligger i Antalya; fullständiga terminaltjänster erbjuds till kryssningsfartyg inklusive lotsning, bogserbåt, förtöjning, boende, säkerhet, rent vattenförsörjning och avfallsinsamlingstjänster samt bagagehantering.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar