Har BİLSEM-examensresultaten tillkännagetts? BİLSEM Exam Results Enquiry 2022

Tillkännages BILSEM-examensresultat? Förfrågan om BILSEM-examensresultat
Har BİLSEM examensresultat tillkännagett? BİLSEM examensresultat förfrågan 2022

När och vilken tid BİLSEM-examensresultaten kommer att meddelas övervakas noga. Ett datum tillkännagavs av ministeriet för nationell utbildning angående resultaten av BİLSEM. Utvärdering av elever efter deras talangområden slutfördes mellan 19 februari och 8 maj. I den av ministeriet publicerade guiden blev detaljerna tydliga. Efter att BİLSEM-resultaten har tillkännagivits kommer den individuella utvärderingsfasen att börja.

När kommer resultaten av BİLSEM-examen att tillkännages?

BİLSEM examensresultat kommer att tillkännages den 13 maj. registreringsrätt kazanNästa studenter tillkännages den 19 augusti 2022. Individuella utvärderingstider kommer att göras mellan 16 maj och 30 maj.

För BİLSEM examensresultat KLICKA HÄR

BİLSEM Individuell utvärdering Examdatum

Studenter som kommer att utvärderas efter det första provet i Science and Art Centers kommer att tas till BİLSEM-prov från 13 juni till 12 augusti.

Om jag kunde kalendern 2022

  • Utvärderingsprocess: 19 mars - 8 maj 2022
  • Rätt till utvärdering kazanUtlysning av studenter: 13 maj 2022
  • Ta emot överklagandeansökningar: 16-23 maj 2022
  • Utvärdering av invändningar: 24-30 maj 2022
  • registreringsrätt kazanUtlysning av studenter: 19 augusti 2022

Hur gör man invändningar mot BİLSEM-examensresultat?

Invändningar kommer att göras mot de provinsiella diagnostiska undersökningskommissionerna inom 5 (fem) arbetsdagar efter publiceringen av den preliminära bedömningen och individuella bedömningsresultaten på meb.gov.tr.

Invändningar mot den preliminära utvärderingen och individuella utvärderingsresultat kommer att utvärderas av de provinsiella diagnostiska undersökningskommissionerna.

För individuella utvärderingsresultat; En kopia av materialet som hör till invändningsansökningarna kommer att begäras från ansökningscentralerna av de provinsiella diagnostiska undersökningskommissionerna. Ansökningscenter, genom att säkerställa konfidentialitet och säkerhet för nämnda material i ett stängt kuvert; Originalen kommer att skickas till de provinsiella identifieringsundersökningskommissionerna, förutsatt att de finns kvar hos dem.

Inga dokument om innehållet i den preliminära utvärderingen och individuella utvärderingen kommer att publiceras eller delas.

Invändningar som görs via fax och e-post kommer inte att beaktas.

Hur går BİLSEM mätning och utvärdering till?

Studentutvärderingsprocessen på nivåerna 1, 2 och 3 i vetenskaps- och konstcentra utförs genom att följa stegen nedan:

  • a) Program för gruppskanning med surfplatta
  • b) Att ta de studenter som är framgångsrika i gruppscreeningsansökan till individuell utvärdering enligt deras kompetensområden.

Studenter som är framgångsrika i gruppscreeningsansökan kommer att utvärderas individuellt enligt deras talangområden (allmän mental, målande och musikalisk talang) på det datum och den tid som de meddelas.

Vad är BİLSEM?

Vetenskaps- och konstcentra (BILSEM); De är specialpedagogiska institutioner som öppnats för att ge stödutbildning till studenter som fortsätter till formella utbildningsinstitutioner och diagnostiseras ha speciella talanger inom områdena allmän mental förmåga, bildkonst eller musikalisk talang, för att förbättra sina förmågor och göra det möjligt för dem att använda deras kapacitet på högsta nivå.

  1. steg: Nominering av kandidater Läraren fyller i en observationsblankett som är lämplig för elevens kompetensområde.
  2. steg: Bilsem Exam Group Screening Studenter som nomineras genomgår gruppscreening.
  3. steg: Bilsem Exam Individuell utvärdering Studenter som är framgångsrika i gruppscreeningsstadiet tas till det individuella utvärderingsstadiet.

Individuella bedömningar görs separat inom områdena allmänna mentala, målande och musikaliska förmågor. Studenter som klarar den av generaldirektoratet fastställda poängtröskeln under det individuella utvärderingsskedet har rätt att placeras på vetenskaps- och konstcentret. kazankommer att funka. Arbete och procedurer relaterade till studenturvalsprocessen för vetenskaps- och konstcentra kommer att utföras av de provinsiella identifieringsundersökningskommissionerna.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar