När är centralbankens intressemöte? När kommer räntebeslutet för maj 2022 att tillkännages?

När är centralbankens räntemöte och när kommer räntebeslutet i maj att tillkännages?
När är centralbankens räntemöte? När kommer räntebeslutet för maj 2022 att tillkännages?

Efter tillkännagivandet av FED:s räntebeslut började nedräkningen för CBRT:s räntebeslut i maj 2022. Centralbankens beslut 2022 var att hålla räntan konstant tills nu. Nedräkningen fortsätter för maj månad från månadsmötena.

MPC-mötet kommer att hållas torsdagen den 4 maj 500 för centralbankens räntebeslut, som sänktes med 26 räntepunkter totalt under de senaste 2022 mötena förra året. Det är en nyfikenhet vad CBRT kommer att fatta efter månadens möte, som inte har gjort några förändringar i räntenivån de senaste månaderna.

VAD ÄR RÄNTEBESLUTET I MAJ 2022?

Det finns olika prognoser för Republiken Turkiets centralbanks räntebeslut, som inte ändrade den veckovisa referensreporäntan i linje med marknadens förväntningar vid mötet i mars och april. Räntan, som hålls konstant på 14 procent, väntas inte förändras den här månaden, men även centralbankens räntebeslut kan bli en överraskning för maj 2022. Justeringar kan göras i räntebeslutet efter inflationstakten.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar