Metro Istanbul kommer att vara värd för World Public Transport Industry!

Metro Istanbul kommer att vara värd för World Public Transport Sector
Metro Istanbul kommer att vara värd för World Public Transport Industry!

Metro Istanbul, anslutet till Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), kommer att vara värd för UITP Turkey Conference, organiserad av International Union of Public Transporters (UITP) med temat "Finansiell, affärsmässig och operativ kontinuitet efter epidemin i den eurasiska regionen" .

Özgür Soy, General Manager för Metro Istanbul, Turkiets största operatör för stadsbanor, och UITP Marketing, Membership and Services Senior Director Kaan Yıldızgöz, undertecknade ett samarbetsavtal för UITP Turkey Conference, som kommer att hållas för tionde gången i år. Metro Istanbul kommer att vara värd för konferensen den 10 juni med temat "Finansiell, affärsmässig och operativ kontinuitet efter pandemin i Eurasienregionen".

Konferensen, där experter från olika länder kommer att dela med sig av sina erfarenheter, kommer att ge ett unikt tillfälle att diskutera kollektivtrafikens nutid och framtid och att träffa internationella industriledare.

"Vårt mål är att vara bland topp 3 i Europa!"

Özgür Soy, General Manager för Metro Istanbul, som representerar kollektivtrafiksektorn i Turkiet vid UITP Policy Board, uppgav att de driver ett av de största järnvägsnäten i Europa med sina snabbt ökande tunnelbaneinvesteringar de senaste åren, och de samarbetar med UITP inom många områden.
Generaldirektören Soy sade att huvudplanen för hållbar transport och klimathandlingsplanen, särskilt tillkännagiven av IMM, är i linje med UITP:s vision, "Istanbul är en av städerna med de största kollektivtrafiksystemen i världen. Alla metropolers problem och agendor är uppenbara. väldigt lik. Vi har personligen upplevt hur viktigt informationsutbyte mellan järnvägssystemoperatörer är under pandemiperioden. UITP är den viktigaste plattformen i världen för att tillhandahålla kommunikation mellan operatörer. Av denna anledning kommer vi att fortsätta att utöka vårt samarbete med UITP.”

General Manager Özgür Soy sa att de fortsatte sina investeringar utan att sakta ner trots den ekonomiska flaskhalsen i vårt land och i världen under de senaste två åren, "Vi tog i drift tunnelbanelinjen M2020 Mecidiyeköy-Mahmutbey i oktober 7 och i januari 2021, Spårvagnslinjen T5 Cibali-Alibeyköy bussterminal. Sedan, i maj 2021, satte vi Masko- och Bahariye-stationerna på tunnelbanelinjen M9 Ataköy-Olympic i tjänst för invånarna i Istanbul. I denna process slutförde vi våra investeringar för F4 Rumeli Hisarüstü. Vi kommer att driftsätta Aşiyan bergbanan och M8 Bostancı-Dudullu Metro Line inom en snar framtid. Som ett stort och spännande team arbetar vi dag och natt för att bli en av de 3 främsta järnvägsoperatörerna i Europa på mycket kort tid, särskilt vår Metropolitan Mayor. Ekrem İmamoğlu och vår biträdande generalsekreterare Pelin Alpkökin.”

Metro Istanbuls UITP

Kaan Yıldızgöz, Senior Director för marknadsföring, medlemskap och tjänster på UITP, som sa att han är en av de starkaste intressenterna och en av de viktiga aktörerna i den internationella sektorn, underströk sektorns senaste problem och lösningarna för dem. Det kommer att diskuteras på konferensen som hålls i Istanbul.

UITP:s generalsekreterare Mohamed Mezghani håller öppningstalet på konferensen, som kommer att fokusera på post-pandemisk kollektivtrafik, finansiering av resurser inom kollektivtrafik, innovation för hållbara transporter, juridisk, institutionell och administrativ struktur. Förutom representanter från Turkiet kommer centrala tjänstemän, lokala myndigheter, kollektivtrafikoperatörer, industriorganisationer, forskningscentra från olika länder, akademiker och konsulter att närvara vid konferensen.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar