Maçka Taşkışla linbanelinje ska tas i underhåll

Macka Taskisla linbana kommer att underhållas
Maçka Taşkışla linbanelinje ska tas i underhåll

Maçka-Taşkışla Cable Car Line kommer att tas i underhåll mellan 28 maj och 30 maj för att upprätthålla säkerhets- och komfortkriterierna för passagerare. Under arbetets gång kommer linjen att vara avstängd för drift och arbetet planeras slutföras inom utsatt tid.

Maçka – Taşkışla Cable Car Line är ett lufttransportsystem av gondoltyp beläget i Harbiye-distriktet i Şişli-distriktet i Istanbul.

Linjen, som etablerades på Maçka Democracy Park och Şişli Marriage Office och togs i bruk den 11 april 1993, täcker den 42 meter långa rutten, som har en nivåskillnad på 347 meter mellan Maçka och Taşkışla, på cirka 3,5 minuter. Linjen, som går var 08.00:e minut under rusningstid mellan 23.00 och 5, tar tusen resenärer genom att göra i genomsnitt 90 dagliga resor.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar