Afyonkarahisar Castle Cable Car Line kommer att tas i bruk 2023

Afyonkarahisar Castle kommer att tas i bruk på linbanan
Afyonkarahisar Castle Cable Car Line kommer att tas i bruk 2023

President Zeybek svarade på frågan om linbanan vid presskonferensen och sa att linbanan kommer att tas i bruk fram till valet 2023.

På tal om linbaneupphandlingen uppgav borgmästare Mehmet Zeybek att kommunen både kommer att hyra linbanan och tjäna 3,5 procent på omsättningen. Zeybek sa: "Linbaneanbudet hölls. I måndags formaliserade vi vårt kontrakt. Ett företag med 3 partners tilldelade anbudet. kazanvar. De har linbana i 2 eller 3 regioner i Turkiet. Det finns också skärmflygningsföretag. Så det är ett erfaret företag. Vi ska både få hyra och generera intäkter till vår kommun på 3.5 procent av omsättningen vid startpunkten. Vi kommer att utföra platsleveranser i slutet av månaden, schweiziska partners kommer i slutet av månaden. Efter att platsen är levererad kommer vännerna att starta produktionen. Vi tror i alla fall att det kommer att öppnas för affärer innan de allmänna valen, sa han.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar