Leveransindustrin förväntar sig 2022 procents tillväxt 40

Leveranssektorn förväntar sig procentuell tillväxt
Leveransindustrin förväntar sig 2022 procents tillväxt 40

Enligt uppgifter från Turkish Cargo, Courier and Logistics Operators Association förväntar sig frakt- och kurirbranschen 2022 miljarder 4 miljoner beställningar från e-handel 685. Cenk Çiğdemli, TOBB E-commerce Council Member och grundare av Ticimax E-commerce Systems, som nämnde att sektorn förväntar sig en orderökning på totalt 40 procent med e-handelsorder, sa: "Leveranssektorn har börjat ge mer än 200 tusen jobb idag. Den snabbt växande sektorn är i en process av teknologiorienterad omvandling. Varje försiktighetsåtgärd som e-handelsföretag vidtar mot leveransfel bidrar till branschens tillväxt. Varje problem som upplevs under leveransfasen kommer tillbaka som kundmissnöje och därmed förlust av kunder, och även förlust av rykte via sociala medier.

Çiğdemli betonade att frakt-, bud- och logistikföretag samlade 2021 miljarder 3 miljoner beställningar från enbart e-handelssektorn 347, vilket innebär en 46% ökning i volym jämfört med föregående år, sa Çiğdemli, "Medan fraktsektorn växer, denna tillväxt har lett till digital transformation. År 2022 förbereder sig sektorn för att möta 4 miljarder 685 miljoner beställningar hos konsumenter. Denna tillväxttrend, som började med pandemin, ledde branschen till digital transformation. Inte bara fraktföretag utan även e-handelssajter investerar i teknik med teknologier som lagerprogramvara för att reducera eventuella problem som kan uppstå i leveransprocessen till noll.

Så, hur görs rätt hantering i lager, som utan tvekan är en av logistikbranschens viktigaste samarbetspartners? Är det möjligt att reducera leveransfel till noll? Çiğdemli uppger att det är möjligt att minimera fel utan att använda en artificiell intelligens-baserad lagerprogramvara.

4 MANUELLA FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER UTAN AI

Çiğdemli ger följande rekommendationer för säljare och varumärken för att hantera sina leveransprocesser utan att förlora rykte och kunder: “Det första man kan göra i ett lager är att ta itu. Adressering bör göras för varje produkt och produktgrupp, och lager bör kategoriseras hylla för hylla och avsnitt för avsnitt. En annan viktig fråga är att fakturor inte utfärdas innan beställningarna hämtas på lagret. Notan kan ibland försvinna tills skötaren går till lagret, även om skötaren går på toaletten med notan i fickan kan den gå förlorad på den korta tiden. Det gör att kundens leverans aldrig avgår. Efter att produkterna tagits från lagret och packats ska fakturorna klippas och matchas. Det är också mycket viktigt för säljaren att hålla kontroll över returerna. För detta ska man inte lita på en enda person, minst två eller tre personer som kan kontrollera varandra bör tilldelas. I de fall myndigheten finns i en enda person kan rättsliga mål som stöld och bedrägeri förekomma. Slutligen rekommenderar jag att du gör lagerkontroller varje dag. Lagret som är synligt på marknadsplatsen och lagret på lagret och e-handelssidan måste uppdateras samtidigt med varandra. På så sätt kommer inte obehagliga händelser som att sälja en produkt som inte finns att inträffa.”

Çiğdemli lägger till att den säkraste lösningen är att använda en lagerprogramvara och tillhandahåller följande information: "Vi har uppdaterat vår lagerprogramvara, Ticimax WMS, i vårt FoU-center i Boğaziçi University Technopark. Felförebyggandet av Ticimax WMS, som är den enda lagerprogramvaran med ISO-kvalitetscertifikat, är nu 100 procent Vår mjukvara, som är lämplig för användning av lager av alla storlekar, följer varje process av leveransen steg för steg, och tillåter till och med kunden att följa denna process.”

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar