IETTs generaldirektorat för att rekrytera assisterande inspektör

IETTs generaldirektorat för att rekrytera assisterande inspektör
IETTs generaldirektorat ska rekrytera 3 assisterande inspektörer

Istanbul Metropolitan Municipality, Generaldirektoratet för IETT Enterprises Inspection Board Ordförandeskap General Administrative Services Class, 6 3:e klass Assisterande inspektörer kommer att rekryteras genom skriftliga och muntliga prov.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Ansökningar kommer endast att göras elektroniskt via webbplatsen iett.istanbul och börjar måndagen den 09 maj 2022 och slutar fredagen den 20 maj 2022 klockan 23.59:XNUMX. Endast ansökningar som görs elektroniskt via internetadressen iett.istanbul är giltiga, ansökningar som inte uppfyller de villkor som anges i meddelandet och ansökningar som görs till vår institution per hand, post eller e-post kommer inte att behandlas.

Totalt kommer 20 personer att kallas till skriftlig tentamen, 60 gånger det antal tjänster som anges i utlysningen. Om antalet sökande som uppfyller behörighetskriterierna för provet är fler än 60 personer, kommer de första 60 kandidaterna att antas till inträdesprovet, med början med kandidaten med högst poäng. Alla kandidater som får samma poäng som den 60:e kandidaten kommer att kallas till tentamen. Rätt att göra tentamen kazanKandidaterna kommer att tillkännages på internet på iett.istanbul fram till den 27 maj 2022.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar