Green Bursa Rally den 27-29 maj

Green Bursa Rally i maj
Green Bursa Rally den 27-29 maj

Green Bursa Rally, som traditionellt arrangeras varje år av Bursa Automobile Sports Club (BOSSEK), som firar sitt 50-årsjubileum, hålls för 27:e gången den 29-46 maj med bidrag från Bursa Metropolitan Municipality.

Rallyt, som är den andra etappen av Shell Helix 2022 Turkey Rally Championship och kommer även att ta poäng för Turkey Historic Rally Championship och Oğuz Gürsel Rally Cup, startar med startceremonin som hålls fredagen den 27 maj kl 20.00 på Trafikträningsbanan Den första dagen av rallyt, som kommer att bestå av att passera 465 specialsträckor under två dagar på en lång asfaltsbana, startar lördagen den 10 maj kl 28 från serviceområdet i Bursaspor Stadium Car Park. Den första dagen av rallyt kommer lagen att passera Delice-, Sırma- och Dağakça-etapperna två respektive, och avsluta dagen i serviceområdet från och med 09.00.

Med start klockan 29:09.00 söndagen den 16.15 maj kommer lagen att ta ratten igen, och efter att ha passerat Hüseyinalan och Soğukpınar etapperna två gånger vardera, kommer de att svettas för att nå målpallen på det höga Bursa Hotel, som också kommer att användas som rallycentret från och med XNUMX.

Före den första asfaltutnämningen av säsongen 2022 under sponsring av ICRYPEX, var Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz från Shell Helix 2022 Turkish Rally Championship i ledande position, medan i Historic Rally Championship, Üstün Üstünkaya-Kerim Tar och Oğuz från Oğuz Parkur Racing-teamet vann TOSFED Rally Cup. Hakan Gürel-Çağatay Kolaylı från Castrol Ford Team Turkey är på första plats...

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar