Gratis internet tillgängligt i alla tunnelbanor i Istanbul

Gratis internet tillgängligt i alla tunnelbanor i Istanbul
Gratis internet tillgängligt i alla tunnelbanor i Istanbul

İBB gratis Wi-Fi-applikation, som först togs i bruk för fordon på M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Line, är nu tillgänglig för Istanbuliter under namnet Blue Zone på alla stängda stationer. Dessutom installerades totalt 192 USB-portar för enkel laddning i 384 tunnelbanefordon som betjänar Istanbulbor.

Den tekniska omvandlingen fortsätter i stationerna och fordonen i Metro Istanbul, en av institutionerna i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM). I syfte att förvandla metroområden till kulturella, konstnärliga och sportiga vägskäl, arbetar Metro Istanbul också med förståelsen för att omvandla dessa områden till livsrum genom att erbjuda lösningar som kan möta alla behov hos dess passagerare. Som en pelare i den tekniska transformationen i tunnelbanorna; Den kostnadsfria Wi-Fi-applikationen, utvecklad av Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Information Processing Department, erbjöds passagerare på 101 stängda tunnelbanestationer.

"PASSAGERARE VILL KONTINUERLIG KOMMUNIKATION"

Ozgur Soy, General Manager för Metro Istanbul, underströk vikten av teknik i storstäder, att de fortsätter att arbeta för att erbjuda alla teknologins möjligheter till passagerare utan avbrott.

Özgür Soy gav följande information om Wi-Fi-tjänsten i tunnelbanorna: "Först och främst aktiverade vi İBB gratis Wi-Fi-tjänst i våra fordon på M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Line. Antalet passagerare som drar nytta av denna tjänst har ökat 2021 gånger sedan oktober 72, då ansökan startade. Efter de oavbrutna kommunikationsförfrågningarna vi fick från våra passagerare började vi samarbeta med IMM Department of Information Processing så att Istanbulbor också kan dra nytta av gratis internettjänst på våra stationer. Vi skapade Blue Zones på våra 101 inomhusstationer på alla våra linjer och erbjöd IMM gratis Wi-Fi-områden till våra passagerare."

"VI HAR INSTALLERAD 384 LADDNINGSPORTAR FÖR OAVBRUDD KOMMUNIKATION"

IMM-ordförande Ekrem İmamoğluGeneral Manager Özgür Soy påminde målet om att gratis internet ska spridas över hela staden, "Vi stödjer den gratis internettjänst som lanseras i de blå zonerna med USB-laddningsportarna vi installerar på våra fordon. För att våra passagerare ska kunna ladda sina mobila enheter under sina resor i tunnelbanan, installerade vi USB-laddningsportar på 2 tunnelbanefordon som trafikerar vår M192 Hacıosman-Yenikapı tunnelbanelinje. Inom ramen för denna studie, som vi avslutade i december; Med tanke på tillgängligheten för våra funktionshindrade passagerare har vi installerat totalt 4 hamnar i vår flotta, varav 2 kan användas av 384 passagerare samtidigt för varje fordon." han sa.

Özgür Soy förklarade att de har placerat totalt 120 digitala infotavlor på 232 stationer, "Med dessa tavlor kan våra passagerare ta emot standardinformation som tillkännagivanden och nyheter; De kan planera sin resa online, ta reda på de tågtider som passerar genom stationen de vill ha, de första och sista avgångstiderna för tåget genom att fråga tidtabellen och se de momentana avbrotten i våra linjer genom att granska nätverkskartorna. Vi strävar efter att göra den tid som våra passagerare spenderar i storstadsområdena njutbar och öka deras tillfredsställelse genom att tillhandahålla oavbruten kommunikation med dessa applikationer som vi har implementerat."

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar