Generaldirektoratet för migrationshantering för att rekrytera 60 ständiga arbetstagare

Generaldirektoratet för immigrationsförvaltningen
Generaldirektoratet för migrationshantering

Notarius publicus bland kandidater som ansöker genom den turkiska arbetsförmedlingen (İŞKUR) i enlighet med arbetslagstiftningen nr 657 och förordningen om förfaranden och principer för att rekrytera anställda i offentliga institutioner och organisationer för att bli anställda i direktoratets provinsiella organisationsenheter för migrationshantering inom ramen för artikel 4/D i tjänstemannalagen nr 4857, och Enligt resultatet av det muntliga provet kommer totalt 60 fast anställda att rekryteras till de provinser vars fördelning visas nedan.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ALLMÄNNA VILLKOR

1- Att vara medborgare i Republiken Turkiet,

2- Att ha fyllt 18 år från tillkännagivandedatumet,

3 - Även om det är benådat, brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och denna ordnings funktion, brott mot nationellt försvar, brott mot statshemligheter och spionage, förskingring, utpressning, bestickning, stöld, bedrägeri, förfalskning, brott mot förtroende, bedräglig konkurs Att inte dömas för att rigga anbudet, rigga prestationen, tvätta de fastighetsvärden som härrör från brottet eller smugglingen,

4- Att inte ha något samband med militärtjänstgöring vid tillkännagivandet, (att ha gjort det, att bli avstängd eller befriad),

5- Att inte berövas offentliga rättigheter,

6- Han har inget hälsoproblem som hindrar honom från att utföra sin tjänst kontinuerligt,

7- Att vara positiv som ett resultat av säkerhetsutredningen och arkivforskningen,

8- Att inte få pension, ålders- eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution,

9- Provanställningstiden för de arbetstagare som ska rekryteras är högst två månader, och anställningskontrakten för dem som misslyckas inom provperioden kommer att sägas upp utan ersättning utan att en uppsägningstid behövs.

10- Lottdragning i närvaro av en notarius publicus om 4 (fyra) gånger antalet lediga jobb och samma antal vikariekandidater, baserat på listorna som skickats av den turkiska arbetsförmedlingen (iŞKUR) för ovannämnda fast anställda tjänster och inklusive alla sökande som uppfyller kravvillkoren. Ansökningar kommer att göras för endast en provins. Ansökningar för mer än en provins kommer inte att accepteras.

11- Ansökningarna från de kandidater som senare förstås inte uppfylla kraven kommer att avslutas av ordförandeskapet i varje skede av tillkännagivandet-examen. Rättsliga åtgärder kommer att vidtas mot dem som lämnar falska handlingar eller avger uttalanden, om anställningstransaktioner har gjorts kommer deras transaktioner att annulleras, och om en avgift har betalats till dem av administrationen kommer denna avgift att kompenseras tillsammans med den juridiska intressera.

FORM FÖR ANVÄNDNING, PLATS OCH DATUM

Ansökningar kommer att göras online från den turkiska arbetsförmedlingens (İŞKUR) webbplats mellan 23/05/2022 – 27/05/2022. Ansökningar som skickas in personligen, per post eller e-post kommer inte att accepteras.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar