Beröm från biträdande minister Alpaslan till Denizli linbana och Bağbaşı-platån

Ovgu från biträdande minister Alpaslan till Denizli linbana och Bagbasi-platån
Beröm från biträdande minister Alpaslan till Denizli linbana och Bağbaşı-platån

Biträdande kultur- och turismminister Nadir Alpaslan granskade huvudstadskommunen Nihat Zeybekcis kongress- och kulturcenter och Denizlis linbana och Bağbaşı-platån. Alpaslan tackade borgmästaren Zolan för att lyfta fram Metropolitan Municipalitys investeringar i kultur och turism.

Nadir Alpaslan, biträdande minister för kultur och turism, som kom till Denizli för det 42:a internationella symposiet för utgrävning, forskning och arkeometri, undersökte Metropolitan Municipality Nihat Zeybekcis kongress- och kulturcenter och Denizli linbana och Bağbaşı-platån. Biträdande minister Alpaslan presenterades med generaldirektören för kulturarv och museer Gökhan Yazgı, Denizli deputerade Nilgün Ök och Ahmet Yıldız, Denizli Metropolitan Municipality borgmästare Osman Zolan och PAU-rektor Prof. Dr. Ahmet Kutluhan följde med honom. Först av allt, vice minister Alpaslan, som undersökte Metropolitan Municipality Nihat Zeybekci Congress and Culture Center, centrum för vetenskap, kultur och konst i Denizli, tittade på rymdens djup ett tag i planetariet (planethuset) här. Delegationen besökte de enorma salarna med 500, 1000 och 2000 personer i centrum och undersökte sedan utställningen med titeln "Gyllene spår från det förflutna, vår traditionella turkiska hantverksresa från det förflutna till framtiden" i foajén, som inkluderar 1347 4 handgjorda verk av 739 praktikanter som utbildats i gratiskurser som ges av Denizli Metropolitan Municipality. .

Beundra den magnifika utsikten

Biträdande minister Nadir Alpaslan, borgmästare Zolan och deras följe turnerade sedan i Denizlis linbana och Bağbaşı-platån, ett av höglandsturismens centra, väckt till liv av Metropolitan Municipality för att sätta färg på det sociala livet för Denizli-invånarna och spendera tid med naturen. Gäster som åkte till Bağbaşı-platån på 1500 meters höjd med linbana njöt av den magnifika utsikten. Borgmästare Zolan gav information om platån och bungalowhusen här och berättade också om andra turistinvesteringar som Denizli Ski Center som genomförts av Metropolitan Municipality. Biträdande minister Alpaslan, som talade mycket om kultur- och turisminvesteringarna som genomförts av Metropolitan Municipality i Denizli, tackade borgmästare Osman Zolan för hans tjänster.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar