Festival som sammanför Generation Z: FestZ

Festival FestZ som sammanför generation Z
Festival FestZ som sammanför generation Z

Istanbul upplever en första i år. Med mottot "Istanbuls ungdomsfestival" samlar FestZ erfarenhet, utbildning, inspiration och underhållning den 10-11-12 juni på Museum Gazhane, under huvudsponsring av Akbank. FestZ, som är designad för att förbereda unga människor för yrkeslivet och säga ett färgsprakande hej till sommaren; Med sitt innehåll och omfattning kommer den att ge unga människor en upplevelse utöver det vanliga.

FestZ, som kommer till liv under MediaCats paraply och med Akbanks huvudsponsring: ett inspirations- och utvecklingsmöte för unga människor, där de kommer att utveckla sina färdigheter och kompetenser, och en underhållningsfestival där de kommer att lindra tröttheten i akademiskt år.

En solid start på din personliga utvecklingsresa

Seminarier om yrkesskicklighet och kompetens intar en viktig plats på FestZ:s agenda. Seminarier, paneler och inspirationsmöten med fokus på olika områden från teknik till kultur, från ekonomi till personlig utveckling; kommer att erbjuda nya insikter till unga.

I detta sammanhang kommer ungdomar att skaffa sig färgstarka färdigheter för framtiden med "Creative Portfolio Meetings" som hålls om mode, arkitektur, animation och grafik/illustration, och workshops om DJ, upcycling, spel och underhållsreparationer.

Samtalen om digitala konstgallerier och ny teknik kommer att fokusera på cyberframtiden, relationen mellan NFT:er och spelindustrin, digital aktivism och decentraliserade strukturer.

Ämnen som fokuserar på både individens och världens hälsa är också bland innehållet som kommer att få sin plats i FestZ. Workshops som betonar gott liv och välmående, framför allt kaffe, choklad och mocktail, och en rad utbildningar inom mat och dryck kommer också att genomföras för unga.

The Heart of Entertainment kommer att slå på Museum Gazhane den 10-12 juni

Förutom pedagogiskt och insiktsfullt innehåll är underhållning ett annat viktigt ämne på FestZ:s agenda! Musiker, komiker och scenartister gör en stark start på sommaren under tre dagar den 10-11-12 juni. Influencerträffar, popkultur sohbetUnga människor kommer att få möjlighet att få tillgång till olika upplevelser samtidigt, med autografsessioner, spelsessioner och gatudelikatesser som hålls med författare, samt inspirationsseminarier och kreativa portfoliomöten.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar