Euromaster kommer att vara pionjär inom underhåll av elfordon

Euromaster kommer att bli pionjären inom underhåll av elfordon
Euromaster kommer att vara pionjär inom underhåll av elfordon

Euromaster, som tillhandahåller professionella däck- och fordonsunderhållstjänster under Michelin-gruppens paraply, delade med sig av de steg man har tagit och kommer att ta för digitalisering vid evenemanget man höll med sloganen "The future begins today". På mötet informerades om de insatser som gjorts för att bättre anpassa Euromaster-återförsäljarna till den digitaliserade världen och Euromasters målsättning att vara en pionjär på den snabbt växande elfordonsmarknaden lyftes också fram.

Jean Marc Penalba, General Manager för Euromaster i Turkiet, delade information om Euromasters framtidsvision vid evenemanget och underströk också utvecklingen av Euromaster-poäng som tillhandahåller fordonsunderhåll och omvandlingen av Euromaster från ett varumärke som tillhandahåller däcktjänster till ett varumärke som tillhandahåller underhåll av däck och fordon. Penalba sa: "Vi har sett att digitalisering har kommit in i våra liv mycket snabbt över hela världen, särskilt under och efter pandemiperioden. Som inom alla sektorer ser vi att varumärken som prioriterar och tillämpar digitalisering inom fordonsunderhåll och servicesektorn ligger steget före. Vi som Euromaster förstod vikten av digitalisering tillsammans med våra återförsäljare och började ta våra steg mycket tidigare än branschen i stort. I framtiden kommer vi att intensifiera dessa steg och vi kommer att fortsätta att arbeta mer beslutsamt för att nå vårt mål att vara en pionjär särskilt inom området för elfordonsunderhåll och service.”

Euromaster, som tillhandahåller professionella däck- och fordonsunderhållstjänster under Michelin-gruppens paraply, höll ett möte med sloganen "Framtiden börjar idag" för att dela vikten av digitalisering och de steg som företaget tagit för att digitalisera. Den berömda teknikskribenten och trendjägaren Serdar Kuzuloğlu höll också ett tal vid evenemanget, och Euromasters mål och planer för den kommande perioden delades. Utöver detta gavs information om de insatser som gjorts för att bättre anpassa Euromaster-återförsäljarna till den digitala världen och Euromasters målsättning att vara en pionjär på den snabbt växande elfordonsmarknaden underströks. Euromasters huvudleverantörer till mötet, vilket väckte stort intresse; Även företag som Bosch Automotive, Michelin, Hankook, Totalenergies, Dynamic Automotive, Atek Makina deltog.

"Vi planerar att nå 165 serviceställen i slutet av året"

Jean Marc Penalba, General Manager för Euromaster i Turkiet, delade information om Euromasters framtidsvision vid evenemanget och underströk också utvecklingen av Euromaster-poäng som tillhandahåller fordonsunderhåll och omvandlingen av Euromaster från ett varumärke som tillhandahåller däcktjänster till ett varumärke som tillhandahåller underhåll av däck och fordon. Penalba sa: "Vår omvandling från däckservice till komplett fordonsunderhållsservice har ökat år för år. Vi kan möta alla våra kunders behov på en enda punkt. Jag tror att vi har kommit långt som Euromaster under de senaste 5 åren, och vi kommer att behålla denna tillväxttakt med vårt mål att nå 165 servicepunkter i slutet av året.” Penalba fortsatte med sina ord genom att uppmärksamma vikten av digitalisering, "Vi har sett att digitalisering har kommit in i våra liv mycket snabbt över hela världen, särskilt under och efter pandemiperioden. Som inom alla sektorer ser vi att varumärken som prioriterar och tillämpar digitalisering inom fordonsunderhåll och servicesektorn ligger steget före. Vi som Euromaster förstod vikten av digitalisering tillsammans med våra återförsäljare och började ta våra steg mycket tidigare än branschen i stort. Vi kommer att intensifiera dessa steg i framtiden och vi kommer att fortsätta arbeta mer beslutsamt för att nå vårt mål att vara en pionjär inom området för elfordonsunderhåll och service.”

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar