Ett lopp som anstår en stad som luktar historia: Gallipoli Triathlon

Ett lopp som anstår en stad som luktar historia Gallipoli Triathlon
Ett lopp som anstår en stad som luktar historia Gallipoli Triathlon

Çanakkale Bridge Gallipoli Triathlon 1915, som kommer att hållas med huvudsponsringen av Oral B och organisationen av det turkiska triathlonförbundet, kommer att äga rum i Çanakkale den 21-22 maj 2022.

Med stöd av Oral B, huvudsponsorn för det turkiska triathlonförbundet, kommer 1915 Çanakkale Bridge Gallipoli Triathlon att hållas med mottot "Stärk". Çanakkale Bridge Gallipoli Triathlon 1915; Den kommer att bestå av kategorierna Elit, Åldersgrupp och Paratriathlon. Evenemanget, som kommer att inledas med duathlonlopp bestående av löpning, cykling och löpetapper; Det kommer att fortsätta med standarddistanstriathlonlopp som inkluderar 1500 meter simning, 40 kilometer cykling och 10 kilometer löparbanor. I långdistanstriathlonlopp, efter att ha simmat 2100 meter, kommer idrottarna att korsa Çanakkale-bron från 112 med 1915 kilometer cyklar och springa 23 kilometer.

Sponsrad av Oral B; 21 inhemska och utländska licensierade idrottare kommer att delta i 22 Çanakkale Bridge Gallipoli Triathlon, som kommer att hållas den 2022-1915 maj 550.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar