Erzurum Frukost kommer att flyttas till World Showcase

Erzurum Frukost kommer att flyttas till World Showcase
Erzurum Frukost kommer att flyttas till World Showcase

Lanseringsmötet för projektet "Turkish Cuisine Week Erzurum Breakfast", som hölls i ordförandeskapets regi, hölls på Palandöken Ski Center. Vid presskonferensen som hölls av Erzurums guvernör Okay Memiş och Erzurums huvudstadskommuns borgmästare Mehmet Sekmen, introducerades "Erzurum-frukosten", som har 60 sorters produkter. Guvernör Okay Memiş, i sin bedömning här, betonade vikten av projektet, som förbereddes i samarbete med Erzurums guvernörskap, Erzurum Metropolitan Municipality och provinsdirektoratet för kultur och turism under ordförandeskapets överinseende. När han noterade att "Erzurum Breakfast" är ett porträtt av Anatolien, sa guvernör Memiş: "Med detta speciella projekt kommer vi förhoppningsvis att introducera Erzurum Breakfast, som speglar den unika kulinariska kulturen i Anatolien, för hela världen. Idag lanserade vi totalt 60 typer av produkter här. Våra lokala smaker återspeglar de enastående exemplen på världsköket. Erzurum, som är en viktig turiststad i Turkiet, kommer att flyttas till världsutställningen med sina berömda smaker och Erzurum-frukost.”

“ERZURUM KÖKET; UTTRYCKAR EN UNIK SMAK OCH SMAK”

Borgmästaren i Erzurum Metropolitan Municipality, Mehmet Sekmen, sa också, "Det är ett faktum att förståelsen för näring idag har börjat vända sig mot traditionell med ekologiska och naturliga produkter." President Sekmen sa: "Varje region och varje hörn av vårt vackra Anatolien uttrycker i grunden en unik smak- och smakfest," och fortsatte sina ord på följande sätt: "Vi har så speciella smaker och ett så rikt regionalt kök i Erzurum. Produkten förtjänar verkligen ett varumärke. . Ur denna synvinkel vill vi varumärket de framstående produkterna från Erzurum Breakfast och förvandla dem till varumärkesvärden. Dessutom innebär detta också kulturell kommunikation och interaktion... Eftersom vår traditionella och lokala smak är beskrivningen av våra gemensamma kulturella värderingar som gör oss till de vi är, men som också innehåller ett universellt språk som uttrycker vårt sätt att leva. Inom ramen för den turkiska köksveckan, som tillkännagavs baserat på boken "Turkish Cuisine with Centennial Recipes" utarbetad med stöd av vårt ministerium för kultur och turism, under överinseende av vår president, Mr. Recep Tayyip Erdogan, Ms. Emine Erdogan, Anatoliens pärlstad introducerades, Erzurum. På min stads vägnar vill jag uttrycka min tacksamhet till alla organisationer och alla som bidragit till presentationen av frukosten.” Efter talen introducerades 60 sorters produkter inklusive Erzurum-frukost.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar