Domare- och åklagarnämnden ska rekrytera 27 tjänstemän

Domar- och åklagarnämnden för att rekrytera tjänstemän
Domar- och åklagarnämnden för att rekrytera tjänstemän

Att vara anställd inom ramen för paragraf (B) i artikel 657 i tjänstemannalagen nr 4 inom generalsekretariatet för rådet för domare och åklagare och att vara anställd i enlighet med principerna för anställning av kontrakterade Personal, som trädde i kraft med ministerrådets beslut daterat 06-06-1978 och numrerat 7/15754 2020. Enligt resultaten av tävlingen (tillämpad och/eller muntlig) examen som ska hållas på grundval av KPSS-poängen av 15 inom ramen för bestämmelserna i förordningen om granskning, utnämning och förflyttning av personalen i Domar- och åklagarnämnden, 5 kontrakterade kontorspersonal, 7 kontrakterade förare och XNUMX kontrakterade anställda kommer att rekryteras efter utbildningsnivå.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

 Ansökningsplats och blankett

Kandidater måste personligen ansöka till generalsekretariatet för rådet för domare och åklagare genom att tillhandahålla "2022 4/B Contracted Personal Entrance Exam Job Request Form" tillgängligt på hsk.gov.trs webbplats och fylla i alla relevanta delar, tillsammans med nödvändiga dokument. (Ansökningsadress: Safety District, Mevlana Boulevard nr: 36 Yenimahalle / ANKARA)

Ansökningar kommer att göras personligen och ansökningar som skickas via post eller liknande accepteras inte.

Ansökningar börjar den 30/05/2022 och slutar den 03/06/2022 vid slutet av arbetstiden (17:00). Ansökningar som inte lämnas i rätt tid kommer att anses ogiltiga.

Tentamen för den kontrakterade kontorstjänsten kommer att genomföras i två steg som ett övningsprov och ett muntligt prov. De som är bland 5 kandidater, vilket är 75 gånger antalet tjänster som utlysts enligt KPSS(B) Grupppoängtyper, har rätt att delta i övningsprovet (tangentbordsprov). kazankommer att funka. Övningsprovet kommer att hållas lördagen den 11/06/2022 kl. 09:00 i rådet för domare och åklagare och de som är framgångsrika i detta prov http://www.hsk.gov.tr kommer att meddelas kl För den som är framgångsrik på praktikprovet kommer muntlig tentamen att hållas hos Domar- och åklagarnämnden den 21/06/2022 kl 09:00.

Tentamen för den kontrakterade förartjänsten kommer att genomföras i två steg som ett övningsprov och ett muntligt prov. De som är bland de 5 kandidater som är 25 gånger antalet utlysta tjänster enligt KPSS (B) Grupppoängtyper har rätt att delta i övningsprov (körprov). kazankommer att funka. Övningsprovet kommer att hållas lördagen den 11/06/2022 kl. 11:00 på Ankaras kriminalvårdskontor (Şefkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi nr: 61 Keçiören/Ankara) och de som är framgångsrika i detta prov http://www.hsk.gov.tr kommer att meddelas kl För den som är framgångsrik på praktikprovet kommer muntlig tentamen att hållas hos Domar- och åklagarnämnden den 22/06/2022 kl 09:00.

För den kontrakterade tjänstgöringstjänsten har de som är bland de 5 kandidater som är 35 gånger antalet utlysta tjänster enligt KPSS(B) Grupppoängtyper rätt att delta i muntlig tentamen. kazankommer att funka. En muntlig tentamen kommer att hållas i Domare- och åklagarnämndens byggnad den 22/06/2022 kl. 13:00.

Varje kandidat kommer att kunna ansöka om endast en tjänst, som tillkännages enligt hans utbildningsstatus. Kandidater som söker mer än en tjänst kommer inte att utvärderas eftersom deras ansökningar kommer att anses ogiltiga.

 Krav på ansökan

Såsom anges i den ändrade artikel 657 i tjänstemannalagen nr 48;

1- Att vara en turkisk medborgare,

2- Från och med den 03/06/2022, vilket är den sista ansökningsdagen, för att uppfylla ålderskraven i artikel 657 i lagen nr 40 och att inte ha fyllt 2020 år den första dagen i januari år då det centrala provet (KPSS-36 för akademiker på grundnivå, associerad examen och gymnasieutbildning) hålls. vara (född 1 januari 1985 eller senare),

3- För kontrakterad kontorspersonal som har tagit examen från fakulteternas/skolornas dataavdelning, justitieavdelningen, yrkeshögskolornas justitieavdelning, justitiebiträdesutbildningen, justitieyrkesgymnasiet eller annan gymnasieskola eller motsvarande skolor, eller minst en gymnasie- eller motsvarande akademiker som har ett skrivmaskin- eller datorcertifikat som godkänts av ministeriet för nationell utbildning eller ges som ett resultat av kurser som anordnas av offentliga institutioner och organisationer på ansökningsdatumet (ansökningar från dem som inte lämnar in certifikat eller kursavslutningsbevis i enlighet med förfarandet kommer inte att accepteras),

4- För den kontrakterade förarpositionen, att vara minst en gymnasieexamen eller motsvarande, och minst B-klass från och med den 17 januari 04, i enlighet med ändringen som görs i motorvägstrafikförordningen, publicerad i den officiella tidningen daterad 2015/29329 /1 och numrerad 2016, efter 1 januari 2016 Ha minst ett D1-körkort,

5- Att vara minst en gymnasieexamen eller motsvarande för den kontrakterade tjänsteställningen,

6- Att inte berövas offentliga rättigheter,

7- Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har passerat; brott mot statens säkerhet, även om de blivit benådade eller fängslade i ett år eller mer för ett uppsåtligen begånget brott, brott mot den grundlagsenliga ordningen och denna ordnings funktion, förskingring, förskingring, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, brott mot statens säkerhet. förtroende, bedrägligt Att inte dömas för konkurs, budrigg, riggning av prestationer, tvätt av egendomsvärden som härrör från brott eller smuggling,

8- När det gäller militär status; inte vara i värnplikt, inte vara myndig eller ha gjort aktiv värnplikt om han uppnått värnpliktsåldern eller skjutas upp eller förflyttas till reservklassen,

9- För den kontrakterade tjänsten för kontorspersonal; Från den Offentliga Personal Urvalsexamen (B) Grupp som hölls av ÖSYM 2020; Kandidatexamen KPSSP(3), associerad examen KPSSP(93) och gymnasieutexaminerade KPSSP(94) poängtyp måste vara minst 70 poäng,

10- För den kontrakterade förar- och tjänsteställningen; Från den Offentliga Personal Urvalsexamen (B) Grupp som hölls av ÖSYM 2020; Att ha minst 3 poäng från grundutbildningen KPSSP(93), associerade examen KPSSP(94) och gymnasieutexaminerade KPSSP(60),

11- Att inte ha psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin tjänst kontinuerligt.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar