Där uthållighetstestet är, är Toyota där

Där uthållighetstestet är, är Toyota där
Där uthållighetstestet är, är Toyota där

Toyota var bland initiativtagarna till "TK Cowboy Ranch International and National Equestrian Endurance Competitions", där den betonade styrka och hållbarhet som sina mest utmärkande egenskaper. Medan tävlingarna som hölls i Kırklareli hölls i 100 och 120 kilometer Igneada Longoz, 40, 60 och 80 kilometer Strandja Forests; Vid evenemanget väckte Toyotas monter med sina kommersiella modeller och hybridproduktsortiment stor uppmärksamhet.

Medan besökarna har möjlighet att testa hybridproduktsortimentet med Proace City och Proace Cargo, medlemmar av familjen "Toyota Professional", i vacker natur; Toyotas "oövervinnliga" pickup Hilux tog också plats i montern. Förutom att testa Hilux fick deltagarna även möjlighet att uppleva ett 360-gradersäventyr med VR-glasögon i den digitala miljön.

Evenemanget, där det var ganska trevliga stunder, varade i 3 dagar. För första gången i världens historia upplevde Svarta havets kust en svår kamp av hästar och ryttare i tävlingarna där 70 ryttare från Turkiet, Grekland, Bulgarien, Irland och Förenade Arabemiraten deltog. De två turkiska atleterna och deras hästar, som var kvalificerade i slutet av tävlingen, klarade framgångsrikt den första etappen av världsmästerskapet som hålls i Spanien.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar