CZN Burak berättade om hans hälsotillstånd

CZN uppgav om Buraks hälsotillstånd
CZN Burak berättade om hans hälsotillstånd

Burak Özdemir, känd som CZN Burak, gjorde ett uttalande angående anklagelserna om att han hade en tumör i hjärnan. Özdemir förnekade anklagelserna på sitt konto i sociala medier.

Påståenden om att Burak Özdemir, ägaren till restaurangkedjan, känd som CZN Burak, hade en tumör i hjärnan, kom i förgrunden.

Burak Özdemir, som har nått miljontals följare med videorna han delat på TikTok och Instagram, och öppnat restauranger i olika delar av världen, gjorde ett uttalande om sin hälsostatus från sitt sociala mediekonto.

Özdemir sa i sitt uttalande på sitt teitterkonto, "Hej alla, tack så mycket för era lyckönskningar. Det finns inget dåligt. Vänligen lita inte på falska nyheter och delningar. Tack du är välkommen. Det vackraste bandet är kärlek."

CZN uppgav om Buraks hälsotillstånd

Vem är CZN Burak, var kommer han ursprungligen ifrån, hur gammal är han?
CZN Burak eller hans riktiga namn Burak Özdemir föddes den 24 mars 1994 i Istanbul. Han kommer ursprungligen från byn Hatay Yayladağı Yoncakaya. Han är ägare till restaurangkedjan Hatay Medeniyetler Sofrası. Han blev känd som "Smiley bae" och blev en internetkändis genom att publicera sina matlagningsprogram på sociala medieplattformar, där han gjorde rätter från arabiskt och anatoliskt kök medan han log mot kameran.

Med stöd av sin far, som är ägare till ett textilföretag, öppnade han en kebabbutik som heter Hatay Medeniyetler Lokantası i Aksaray 2009. Inom några år öppnade de olika filialer och etablerade en restaurangkedja. Burak Özdemir blev känd med matvideorna han delade på sociala medier. Instagramkontot har nått höga antal följare. Han är känd för att laga mat utan att ta blicken från kameran i sina videor.

CZN Burak restauranger

  • CZNBURAK Taksim
  • CZNBURAK Aksaray
  • CZNBURAK Etiler
  • CZNBURAK Dubai
  • CZNBURAK Qatar (snart)

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar