CZN delar Buraks dödsnyheter

CZN delade Burak Olum News
CZN delar Buraks dödsnyheter

Kända kocken Burak Özdemir, känd som CZN Burak på sociala medier, drar till sig uppmärksamhet med sina inlägg. CZN Burak, känd för att hjälpa många människor, hade besökt sin sjuka vän under de senaste månaderna. Özdemir, som delade sin patientbesöksvideo, rörde sina följare. I sitt uttalande delade den berömda kocken, "Vi besökte min bror Latif. Det vackraste bandet är kärlek."

Den berömda kocken meddelade nyheten om sin vän Latifs död med sitt Instagram-konto. Den berömda kocken skrev förklaringen "Må Allah förbarma sig över min bror Melek Latif" i videon han delade. Özdemirs följare uttryckte sina kondoleanser i kommentarsfältet. De som följer den berömda kocken på nära håll uppgav att de brast ut i gråt när han förlorade sin vän.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar