Bygg Irak Erbil Fair Viktig exportkanal för Turkiet

Bygg Irak Erbil Fair Viktig exportkanal för Turkiet
Bygg Irak Erbil Fair Viktig exportkanal för Turkiet

Exporten av byggmaterial och teknik från Turkiet till Irak ökar dag för dag. I detta sammanhang kommer Iraks största byggindustrimässa "Construct Iraq Erbil", anordnad av So Fair, att hållas på Erbil International Fair Center den 24-26 maj 2022, inklusive byggmaterial och teknik, entreprenadtjänster, el och värme, ventilation, luftkonditionering (HVAC). ) och pumpsystem produktgrupper med deltagande av internationella företag som är varumärken, öppnar sina dörrar för sina besökare för fjärde gången.

Med stöd av Kurdistans regionala regering, ministeriet för industri och gruvor i Republiken Irak, Erbil Chamber of Commerce and Industry och republiken Turkiets handelsministerium deltog mer än 200 internationella företag samtidigt i mässan, med deltagande av Iran, Egypten, Indien, Förenade Arabemiraten och Kina, förutom Turkiet och Irak Energi Irak och Hvac Irak kommer att ta plats på mässan med sin speciella avdelning.

KONSTRUKTION AV NYTT KRAFTVERK I IRAK

Irak producerar för närvarande cirka 8 tusen MW el, och dess elbehov ligger på nivån 14-15 tusen MW. Elen som landet kommer att behöva år 2030 kommer att vara 32 tusen MW. Samtidigt som el kan levereras till bostäder i snitt 7-6 timmar om dagen från det allmänna elnätet, ökar elanvändningen till i genomsnitt 15-16 timmar med privata anläggningar. Iran, Kina och Turkiet, som åtagit sig att bygga ett kraftverk inom ramen för omstruktureringen av Irak, planerar att bygga ett nytt kraftverk med en kapacitet på 9.200 XNUMX MW i landet.

DEN ENDA UFI-GODKÄNDA INTERNATIONELLA BYGGMÄSSA I IRAK

Representerar mer än 80 50.000 proffs i mer än XNUMX länder, världens mässarrangörer och mässcenteroperatörer och utvalda partners inom utställningsbranschen, godkänd av UFI, den ledande Global Exhibition Industry Association, Construct Iraq i Erbil Turkiet, Irak, Iran, Egypten, Indien, företag som exporterar byggmaterial och teknik, el- och energisystem, värme- och kylsystem från Förenade Arabemiraten och Kina kommer att hållas i Erbil, Bagdad, Kirkuk, Duhok, Mosul och Basra (Basra anses också vara centrum för olja, energi och byggindustrin i Irak kommer att fånga nya affärsmöjligheter och samarbeten med köpare som kommer från provinserna.

KONSTRUERA IRAK ERBIL 2022 MÄSSAIDENTIFIKATION

Mässdatum: 24-26 maj 2022

Mässans besökstider: 11.00-19.00

Mässområdet: Erbil International Exhibition Center, Irak

Utställarföretagens produktgrupper: Byggmaterial och teknik, entreprenadtjänster, elektrisk infrastruktur och överbyggnad, värme, kyla, ventilation och pumpsystem

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar