Epic Games Company's Borderlands 3-spel gratis!

Gränsland 3
Gränsland 3

Det första mysteriespelet som en del av en Epic Games Store-kampanj presenterades för första gången förra veckan. Det första mysteriespelet gratis har avslöjats idag. Från idag till 26 maj 2022 kl. 18.00:309, värdet av XNUMX TL Borderlands 3Du kan ladda ner den till din dator!

De som var flitiga med att göra anspråk på Epic Games Stores gratisspel varje vecka har nu en nästan komplett samling av Borderlands-spel i deras Epic Games Store-bibliotek. Tidigare var Borderlands: The Handsome Collection ett av de gratis Epic Games Store-spelen för maj 2020. Samlingen kompletterades med Borderlands 3, det första Epic Games mysteriespelet.

Användare av Epic Games Store har fram till kl. 3 den 26 maj 2022 på sig att göra anspråk på Borderlands 18.00 för sina samlarföremål. Vid det här laget kommer det att finnas ytterligare ett helt nytt gratis mysteriespel för oss att gissa, även om dess identitet kommer att förbli ett mysterium tills nedräkningen är över. Ingen har en aning om vad det kan vara, eftersom Epic Games Stores gratistitlar sträcker sig från obskyra indietitlar till stora budgetutgåvor.

Årets version av Epic Mega Sale kommer att pågå till torsdagen den 16 juni 2022, så användare av Epic Games Store kommer att få minst tre gratis mysteriespel till, om inte fyra. När Epic Mega Sale avslutas kommer Epic Game Store att fortsätta att distribuera spel genom att tillkännage, inte mysteriespelet som vanligt när det kommer till gratisspel.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar