Medlemskap med Binance Best Referral Code

Medlemskap med Binance Best Referral Code
Medlemskap med Binance Best Referral Code

I den här artikeln förklarar vi vilka fördelar Binance Global-börsen har, vad Binance-hänvisningskoden gör och ett snabbt och enkelt medlemskap från Binance-mobilapplikationen. Om du har bestämt dig för att skapa ett Binance-konto kommer du att se en ruta på registreringsskärmen där du kan ange "Referens-ID-koden". denna låda" HBBQFB0W Genom att skriva in koden kan du handla med kryptovalutor 20 procent rabatt Du kan få.

Vad är Binance-hänvisningskoden för mig kazantjata på?

Om du registrerar dig på Binancebörsen med en hänvisningskod betalar du mindre provision. Däremot kan inte alla hänvisnings-ID-koder vara fördelaktiga. Den högsta hänvisningskoden i Binance global är 20 %. För att dela hänvisningskoden/länken till denna takt måste du gå med i Binance affiliateprogram eller ha 500 BNB på ditt spotkonto. Koder som delas av personer som inte uppfyller något av dessa två villkor är inte fördelaktiga.

När du klickar på Binance-hänvisningslänken, i ordning;

 1. Anmäl dig via telefon eller mail.
 2. Bekräfta genom att välja bosättningsland som bosättningsland/-territorium.
 3. Klicka på knappen Skapa personligt konto.
 4. Under rutan som säger "Referens-ID" i detta fält "Din provisionsrabattsats: 20%"varning bör visas. Om det inte finns någon text här eller om det finns en lägre kurs bör du leta efter alternativa koder.

Medlemssteg med Binance-hänvisningskod

Binance kampanjkod HBBQFB0W gör det möjligt för nya användare på Binance att hämta den bästa registreringsbonusen på börsen. Det bör noteras att användare måste ange denna kod när de registrerar sig på plattformen. Konton som redan har skapats kan inte göra anspråk på ett välkomsterbjudande med hjälp av hänvisningskoden.

Här är guiden om hur du använder hänvisningskoden för att få bonusen.

 1. Du bör gå till Binance-webbplatsen och börja skapa konto via mobilappen.
 2. Se till att all information är korrekt och kan verifieras senare. På grund av tillsynsorgan har Binance mandat autentisering (KYC) och AML-procedurer. Dessa steg måste slutföras.
 3. När Binance begär en kampanjkod, ange: HBBQFB0W
 4. Resten av registreringsprocessen och alla verifieringar måste slutföras.

Använder Binance hänvisningsprogram

Binance remissprogram har både positiva och negativa aspekter jämfört med remissprogrammen på andra utbyten. Eftersom Binance redan är en av de största börserna i världen behöver den inte övertala användare att gå med i plattformen lika mycket som andra börser.

Den största fördelen med Binance-remissprogrammet är att det tillåter användare att ha mycket kontroll över hur de hanterar sina hänvisningar och taktiken de använder. Binance har både ett remiss- och ett affiliate-program. De två är i stort sett lika, men något olika i omfattning.

Binance rekommendationer

Binance-remissprogrammet är öppet för alla och nya användare kan gå med i programmet så fort de har konfigurerat sitt konto. Processen är enkel: Användare måste gå till referensprogramfliken och generera en kod.

Genom att dela hänvisningskoden du har skapat med dina vänner eller på sociala plattformar kan de få upp till 20 % i provision från handelsavgifterna som användarna gör.

Det finns en process för att dela upp provisionen från handel mellan hänvisningar och användarna som bjuder in dem. Partitionen bestäms av användaren när en referenskod genereras. På så sätt ger både den registrerade användaren och den registrerade användaren en fördel.

Användare måste se till att de får tillräckligt med bakåtlänkar till sina hänvisningar för att deras inbjudningskoder ska se tilltalande ut. Men det är också viktigt att de avstår från provision som är tillräckligt stor för att de ska vara värda att hänvisa folk till Binance.

Hur ansöker man till Binance affiliateprogram?

Binance affiliate-program tillåter användare att hänvisa människor till börsen för gratis krypto kazanär det andra sättet. För det mesta är det som ett remissprogram. Användare får en hänvisningskod som de kan skicka för att bjuda in personer till plattformen. En provision från handelsavgifter när en person registrerar sig kazans.

Den största skillnaden mellan de två är Binance provisionssatserna för partnerskapet är begränsade till 20 % istället för 40 %. Denna 20 % högre provisionssats kan göra stor skillnad på lång sikt, särskilt med tanke på att den gäller alla transaktioner som görs av alla hänvisningar.

Den andra stora skillnaden är att väldigt få personer har ansökt till Binance affiliate-program. Men för att ingå i Binance affiliate-program och tjäna mer hänvisningsinkomst kan du dela på Telegram, Twitter, Facebook, som du delar i finanssektorn. Youtube Du måste ha ett litet antal följare eller ha en webbplats.

Vad du behöver veta om Binance-börsen

Även de med lite kunskap om krypto vet att Binance är en av de största och mest respekterade kryptobörserna på marknaden. Faktum är att Binance nästan alltid används som ett riktmärke när man talar om andra börser.

Binance började ursprungligen som en enkel kryptovalutabörs. Men allt eftersom krypto- och DeFi-ekosystemet utvecklades var det en av de första som introducerade nya funktioner.

Idag är Binance en komplett finansiell institution i sin egen rätt. Exchange-användare har inte bara tillgång till att byta fiat-valuta mot krypto, utan har också möjlighet att använda sin krypto till sin fulla potential.

Binance erbjuder många funktioner. Därför är huvudkategorierna där Binance verkar och vad användare kan göra i var och en av dem ämnen som måste undersökas. Dessa funktioner är:

Utbytesfunktion: Detta är naturligtvis plattformens huvudfunktion. Binance Exchange är inte känt för sina avgifter, utan för dess mångsidighet och skala.

Det är till exempel extremt enkelt för användaren att hitta en lämplig betalningsmetod var han än befinner sig.

Binance-användare kan använda ett kredit- eller betalkort för att byta fiat-valuta mot krypto, så länge som deras jurisdiktion tillåter. Användare kan också använda banköverföringar i vissa regioner för att göra betalningar.

En annan nyckelfunktion hos Binance-börsen är dock peer-to-peer-nätverket (P2P). P2P-nätverket har mer än 100 sätt för användare att utbyta krypto- och fiatvalutor. Detta gör Binance till en av de mest pålitliga börserna i länder där det finansiella systemet är underutvecklat.

Handelsfunktion: Handelsplattformen på Binance är en av de största när det gäller antalet tillgångar som erbjuds. Användare kan delta i både spot- och terminstransaktioner.

Trogen sitt rykte som den mest omfattande kryptobörsen erbjuder Binance flera handelsgränssnitt. Nybörjare av kryptoanvändare kan byta ut en kryptovaluta mot en annan, medan kryptoentusiaster har tillgång till en omfattande handelsplattform.

Dessutom finns många terminstyper tillgängliga på börsen, inklusive Coin-M och USD-M. Investerare har också tillgång till belånade tokens, vilket gör att de kan handla med terminer.

Avgifterna på Binance är inte högre än branschgenomsnittet. På grund av antalet funktioner som plattformen erbjuder behöver Binance inte erbjuda riktigt låga avgifter för att locka användare att handla på dem.

Det sista att komma ihåg är att Binance också erbjuder strategibaserad handel. Detta är en form av automatiserad handel där användare kan skapa en strategi och låta en bot handla för deras räkning.

Binance DeFi-funktion: Binance har nu nått den punkt där den i princip kan fungera som en bank. Användare är säkra från att lagra krypto och intresse kazanHan har möjlighet att göra allt från att satsa för olika förmåner.

Det finns även flera andra investeringslösningar från Binance. Till exempel, kazanDet är möjligt att göra en dubbelinvestering för att öka vinsten. Användare har också möjlighet att automatiskt investera i krypto, där fiat-valutan på deras bankkonto automatiskt omvandlas till krypto med jämna mellanrum.

Naturligtvis har Binance en hel del krypto-specifika Defi Den har också funktionen. Gruvarbetare har möjlighet att gå med i gruvpooler för att öka belöningarna de får. Det finns också en lanseringsplattform tillgänglig.

Slutligen var Binance en av de första större börserna som lade till en NFT-marknadsplats. På grund av börsens enorma storlek har Binance också en enorm NFT har en marknad.

Förutom att erbjuda sina egna NFT:er på marknaden kan användare bläddra och köpa både samlingar och enskilda verk. Binance är också värd för regelbundna evenemang relaterade till NFT:er med unika samlingar som ofta inte finns någon annanstans.

Hur säkerställer Binance användarsäkerhet?

Handel med kryptovalutor och altcoins är generellt sett en riskabel verksamhet. Men en av de mest populära i den här branschen är Binance-börsen. Binance säkrar kontot med 2FA. Den har också en Trust-plånboksinfrastruktur som stöder mer än 40 blockkedjor.

Binance transaktionsavgifter

Transaktionsavgifterna som betalas på Binance varierar beroende på transaktionsavgiftsnivån, som sträcker sig från VIP0 till VIP9.

handelsnivåer, fläck Det bestäms av hur mycket BTC som handlas och hur mycket BNB som ägs på en termins- eller terminsbörs.

Standardtransaktionsavgiften (VIP0) är 0,10 %. Vid betalning med Binance Coin ges 25 % rabatt och 0.075 % betalas.

Binance Exchange för- och nackdelar

Som med alla börser har Binance starka områden och svaga områden. Dessa är:

fördelar

 • Lågt, snabbt och omedelbart köp
 • Erbjuder ett brett urval av kryptovalutor
 • Förekomsten av extratjänster som för många alternativ

nackdelar

 • Kontoverifiering kan ibland ta lång tid.

Är Binance säker?

Binance är allmänt erkänt som en av de säkraste, mest pålitliga börserna. En anledning är att dess servrar är spridda över hela världen snarare än klustrade på bara några få centrala platser. Detta innebär att de är mycket säkra mot attacker, med en mycket lägre chans för driftstopp tack vare extra redundansåtgärder. I det här fallet, om en server går ner, har det inte någon större inverkan på nätverket.

Binance statistik länk kan du komma åt information som börsens handelsvolym, hur många medlemmar den har, hur många språkstöd den har och vilket land den får flest besökare från.

personliga åsikter

Binance Exchange har tillhandahållit oavbruten tjänst sedan etableringen 2017 och har inte utsatt någon, med några undantag. Den arbetade tillsammans med lagstiftarna i de flesta länder, följde de lagliga reglerna och ändrade aktiemarknaden därefter när det fanns lagregler.

Allt detta visar att Binancebörsen är ett företag som försöker existera i sektorn under lång tid och försöker behålla sitt ledarskap. Av denna anledning förhindrar den sina användare från att bli offer och erbjuder dem många alternativ. Tack vare dessa alternativ kan användare som använder detta utbyte enkelt hitta möjligheten att agera för alla transaktioner de vill göra. De har makten att hantera alla sina transaktioner snabbt utan att behöva använda någon annan börs.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar