ATV Live Watch Link, de som vill se ett nytt program med Müge Anlı

muge anli
muge anli

Müge Anlı och Tatlı Sert sänds på ATV-skärmar klockan 10.00:9 varje vardag. Det rekordstora tv-programmet, som leds av den undersökande journalisten Müge Anlı, fortsätter att sätta Turkiets agenda. Se Tatlı Sert med Müge Anlı, som löste många händelser i programmet! De nära anhängarna av programmet, Müge Anlı, gick till skärmen för livevisning. Se det sista avsnittet live måndagen den 2022 maj XNUMX med Müge Anlı Tatlı Sert på ATV! Se Müge Anlı live! Se det nya avsnittet av ATV Müge Anlı livesändning...

Müge Anlı och hennes team, som har gjort sig ett namn med många projekt för socialt ansvar samt olösta incidenter och försvinnanden, låser publiken vid skärmen varje vardag, och deras team, genom att avslöja de saknade filerna, offren för mord och hela livet för de saknade, att hitta dem, att hitta incidenterna. fortsätter att belysa...

I den sista delen diskuterades förlusten av Setera Abduleyav. Sökandet efter Dilek Varol, som gjorde ett äktenskapstotem, och Edanur Karaca, 18, fortsätter.

Vem är Muge Anli?

December 19 1973Istanbul "Müge Anlı, som är född i Turkiet, tog examen från Marmara University Faculty of Communication. Året han startade Marmara University Faculty of Communication; Han började sin praktik på Kanal 9. Under sin praktik rekryterades han på kort tid; blev direktörsassistent. Han startade journalistik på förslag av Kenan Erçetingöz.

Hon presenterade tidskriftsprogrammet Dobra Dobra med Şenay Düdek. Müge Anlı började presentera ett program på Kanal D med Pakize Suda efter Şenay Düdeks separation.

Han gjorde sin riktiga debut med "Tatlı Sert with Müge Anlı", som han började presentera 2008 och som inte har fallit av agendan nu för tiden. 2010 presenterade hon programmet "Du har ett brev" med Müge Anlı, samt Tatlı Sert.

Anlı har en 1993-årig dotter från sitt äktenskap med journalisten Burhan Akdağ, som hon gifte sig med 2008 och skilde sig från 19.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar