ASELSAN produkter och system ställs ut på TEKNOFEST Azerbajdzjan

ASELSAN produkter och system ställdes ut på TEKNOFEST Azerbajdzjan
ASELSAN produkter och system ställs ut på TEKNOFEST Azerbajdzjan

Världens största flyg-, rymd- och teknikfestival TEKNOFEST hålls internationellt i Azerbajdzjan för första gången utanför Turkiet. ASELSAN produkter och system ställs ut i många montrar på mässområdet, särskilt i Azerbajdzjans försvarsmakt.

TEKNOFEST Azerbajdzjan, organiserat av Turkish Technology Team Foundation, Republiken Azerbajdzjans ministerium för digital utveckling och transport och Republiken Turkiets industri- och teknikministerium, fortsätter med all sin entusiasm.

Deltagare som besöker TEKNOFEST; I ASELSANs monter kan du uppleva SARP Remote Controlled Stabilized Weapon System, ATAK Helikopter avioniksystem, Thermal Weapon Scopes och Sights produkter/system.

ASELSAN ställer ut totalt 21 produkter och system på mässan. CENKER-systemet, som möter soldaternas kommando-, kontroll-, underrättelse-, logistik-, kommunikations-, situationskännedom och koordinationsinformationsbehov och ökar soldaternas holistiska krigföringsförmåga, lockar också uppmärksamheten från deltagarna på TEKNOFEST Azerbajdzjan. AVCI Helmet Integrated Control System, producerat för den mest effektiva driften av T129 ATAK-piloter, är också bland produkterna som visas.

ASELSAN Styrelseordförande och General Manager Prof. Dr. Haluk Görgün påpekade att i synnerhet Azerbajdzjans väpnade styrkor och andra institutioner som deltar i mässan också ställde ut ASELSANs produkter och sa:

"Entusiasmen hos TEKNOFEST Azerbajdzjan åtföljs av förtroendet hos ASELSANs nationella produkter. Vi ser CATS-systemet, som vi utvecklade som svar på embargon, på BAYKAR AKINCI UAV. Å andra sidan, att se många system från ASELSAN kommunikationssystem till elektrooptiska och vägledningssystem vid Azerbajdzjans försvarsmakt stå och höra att våra bröder använder dem gör oss stolta. Vi vill tacka alla institutioner som är våra intressenter, särskilt Azerbajdzjans väpnade styrkor.”

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar